Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Αλλο ένα αντικομμουνιστικό παραλήρημα και... υπεράσπιση του ηλεκτρονικού φακελώματος!


ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ

Με ένα εμετικό αντικομμουνιστικό παραλήρημα, με χρυσαυγίτικη φρασεολογία, η συνδικαλιστική μαφία στη διορισμένη ηγεσία της ΓΣΕΕ προσπάθησε και χτες να επιτεθεί στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι αντίπαλός της δεν είναι φυσικά η αντεργατική επίθεση
κυβέρνησης - ΕΕ - εργοδοτών (στην οποία παίζει διαχρονικά ρόλο συνεταίρου), αλλά το ΠΑΜΕ, που οργανώνει την αντεπίθεση των εργατών.

Μέσα από την καθιερωμένη συνέντευξη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, που δόθηκε χτες στη Θεσσαλονίκη, Παναγόπουλος, Κιουτσούκης και Βασιλόπουλος παραδέχθηκαν ότι η ΓΣΕΕ... έχει κηρύξει σιωπητήριο, μόνο που προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη στο ΠΑΜΕ, που παλεύει για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών, αποκαλύπτει τις νοθείες τους και βάζει εμπόδια στα σχέδιά τους να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Την ίδια ώρα πανηγύρισαν για... την «αποκατάσταση της θεσμικής κανονικότητας» που σηματοδοτήθηκε με τη συνάντηση που είχε η διορισμένη ηγεσία της ΓΣΕΕ με τον πρωθυπουργό και τους άλλους «κοινωνικούς εταίρους», πρόβαλαν ως αναγκαιότητα τη δημιουργία Εθνικού Επαγγελματικού Ταμείου για την απαλλαγή των εργοδοτών και την ενίσχυση της πορείας ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να προβάλλουν ως... δυνητικά θετική εξέλιξη το ηλεκτρονικό φακέλωμα, παρουσιάζοντάς το ως «ηλεκτρονικό βιβλιάριο»!
Ολο και περισσότερο όμως οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται το ρόλο των εργατοπατέρων και γι' αυτό τους απαξιώνουν σταθερά.

Κάτι που θα φανεί ακόμη πιο καθαρά και στα αυριανά συλλαλητήρια στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Εκεί, από τη μία πλευρά, στην πλατεία Αριστοτέλους με το ΠΑΜΕ, θα διαδηλώνουν χιλιάδες εργάτες που μέσα από τα συνδικάτα τους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων, και από την άλλη, στο Αγαλμα Βενιζέλου, οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα ψάχνουν ανθρώπους να πληρώσουν για να τους κρατάνε τα πανό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου