Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Τα ΜΑΤ βρίσκουν το δάσκαλό τους από το “Karate Kid” του ΠΑΜΕ


Τα ΜΑΤ είχαν σχέδιο να διαλύσουν την πορεία πριν φτάσει στην πρεσβεία των ΗΠΑ, επιτέθηκαν εν ψυχρώ σαν “λεβέντες” με χημικά και κρότου-λάμψης, βρήκαν όμως το δάσκαλό τους από την περιφρούρηση.


Η σκηνή που ακολουθεί είναι το στιγμιότυπο της ημέρας θυμίζοντας κάτι μεταξύ Αστερίξ εναντίον Ρωμαίων και Ντάνιελ Λαρούσο από το Καράτε Κιντ, αλλά χωρίς τον Μιγιάγκι.

Το χτύπημα του πελαργού. Ντάνιελ Σαν-Ματατζής 1-0
Ακολουθούν μερικά ακόμα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη στιγμή της σύγκρουσης με τα… θαρραλέα ΜΑΤ να τελούν μάλλον υπό σύγχυση.




Photo Credit: Δημήτρης Καμπάνταης, INTIMEnews

1 σχόλιο:

  1. Το Liberal λοιπόν αναρωτιέται “ενεό” πού πήγαν οι ομάδες περιφρούρησης του ΚΚΕ που απέτρεπαν τα επεισόδια. Η απάντηση είναι ότι για άλλη μια φορά ήταν εκεί και έδωσαν ένα πολύ καλό μάθημα στις δυνάμεις καταστολής, που ήθελαν σχεδιασμένα να διαλύσουν την πορεία.
    Οι σύντροφοι ήταν εκεί ακριβώς για να την περιφρουρήσουν,για να προστατέψουν τον κόσμο που κατέβηκε να διαδηλώσει κατά της φιλοϊμπεριαλιστικής φιέστας της επίσηψης Πομπέο και αυτό ακριβώς κατάφερε. Ακριβώς επειδή ήταν εκεί δεν πέρασε ο τσαμπουκάς των ΜΑΤ, που ψεκασαν στο ψαχνό μια ειρηνική διαδήλωση, με αφορμή μερικές “δολοφονικές” μπογιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου