Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Αλληλεγγύη στο Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας παρακολουθεί με προσοχή της καταγγελίες του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλας για τις διώξεις και τις επιθέσεις ενάντια σε εργάτες και κομμουνιστές συνδικαλιστές στην πετρελαϊκή βιομηχανία της χώρας.

Συγκεκριμένα τις καταγγελίες για την επίθεση ένοπλης ομάδας ενάντια στους κομμουνιστές συνδικαλιστές Ντολόρες Ερέρα και Γκουστάβο Γιάνεζ, που φαίνεται να έγιναν με την ανοχή των τοπικών αρχών και της αστυνομίας, όπως επίσης
για την αδικαιολόγητη πολυήμερη βίαιη κράτηση συνδικαλιστών, που προετοίμαζαν εργατική συνέλευση, από την κρατική υπηρεσία DIGEDIM.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τις διώξεις και τις επιθέσεις εναντίον εργατών και κομμουνιστών συνδικαλιστών και εκφράζει την αλληλεγγύη στο ΚΚΒ και στον αγώνα του για την υπεράσπιση των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων. Καλεί την κυβέρνηση της Βενεζουέλας να πάρει άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα για να σταματήσουν οι επιθέσεις και οι διώξεις ενάντια στους συνδικαλιστές και τους κομμουνιστές.
 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ

1 σχόλιο:

  1. Αυτά δυστυχώς είναι τα τραγικά αποτελέσματα της γραμμής των Πολιτικών μετώπων και ενδιάμεσων σταδίων με την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό. ΟΙ Συνέπειες πάντα είναι καταστροφικές. 20 χρόνια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με αυταπάτες και φούμαρα για ...ανθρώπινο καπιταλισμό.... με αποτέλεσμα να συμβαίνουν όλα αυτά και να υπάρχει νόμος του 1965.... που απειλεί το Κ.Κ με παρανομία. Κάτω απο την σημαία τμημάτων της Αστικής τάξης αγκαλιά με Ρώσικο και Κινέζικο Ιμπεριαλισμό. Αποτέλεσμα κατασυκοφάντηση του Σοσιαλισμού καταστροφή του Αντάρτικου στην Κολομβία με αποτέλεσμα να τους σφάζουν μέσα στο δρόμο και την Κούβα εδώ και 10 χρονια να βαδίζει προς τον καπιταλισμό όπως η ΕΣΣΔ απο το 1956.... Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου