Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Με το νομοσχέδιο υιοθετούνται όσα τσάκισαν τις ζωές μας


«Με το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό ό,τι τσάκισε τις ζωές μας τα προηγούμενα χρόνια, όσες περικοπές έγιναν έρχονται να υιοθετηθούν», τόνισε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κατά τις τοποθετήσεις φορέων στη συζήτηση για το αντιασφαλιστικό έκτρωμα. «Διατηρείται ο νόμος Κατρούγκαλου και όλοι οι προηγούμενοι νόμοι που έχουν ψηφιστεί και έχουν τσακίσει τη ζωή μας», τόνισε ο Δ. Κουμπούρης.

«Τα τελευταία 30 χρόνια που όλες οι κυβερνήσεις λένε ότι αναμορφώνουν το σύστημα της Κοινωνικής Ασφάλισης εμείς
βλέπουμε να κατεδαφίζεται ό,τι με αγώνες έχουμε κατακτήσει», σημείωσε προσθέτοντας ότι στόχος είναι η κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης.

«Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο τις λογικές αυτές», τόνισε ο Δ. Κουμπούρης, υπογραμμίζοντας ότι οι αγώνες δεν γίνονται κατ’ εντολή ούτε για επαναστατική γυμναστική. «Οι αγώνες μας έχουν υπαρκτή βάση τα μεγάλα προβλήματα», σημείωσε, προσθέτοντας πως «διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί. Δεν το χρωστάμε σε κανέναν».

Π. Τάτσης: Δεν υπάρχει κάτι θετικό σε αυτό το νομοσχέδιο

«Είμαστε η γενιά που τα είδε όλα», «μας κατακρεουργήσατε», τόνισε ο Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.
Υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το νομοσχέδιο που να θεωρήσουμε ότι θα μας ανακουφίσει» και τόνισε ότι «η γενιά μας έχει κάθε λόγο να διεκδικεί αυτά που αυτά τα χρόνια πλήρωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου