Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Πλαστό το δίλημμα «συνεκμετάλλευση ή πολεμική εμπλοκή;»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη χρoνιά και ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και Ειρήνη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φλεβάρη το γλέντι και η κοπή της πίτας που οργάνωσε η Επιτροπή για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ, στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό (διαβάστε παρακάτω).
Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης ε.α. και βουλευτής του Κόμματος (δείτε εδώ βίντεο).
Επίσης, τα μέλη του ΠΓ, Δημήτρης Αρβανιτάκης, Γιάννης Πρωτούλης και Λουίζα Ράζου, γραμματέας της ΚΟ Αττικής καθώς και τα μέλη της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, Δημήτρης Γόντικας, Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, Γιάννης Γκιόκας, Διαμάντω Μανωλάκου, Χρήστος Κατσώτης, Νίκος Αμπατιέλος, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Ακόμη η βουλευτής του Κόμματος, Λιάνα Κανέλλη.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από πολλούς φορείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενώ την πίτα έκοψαν οι Γιάννης Ντουνιαδάκης υποναύαρχος ε.α.  και ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Αντιπροσωπεία από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών, την Πρωτοβουλία Αποστράτων,  την Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, την Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, την Κίνηση για την Εθνική Άμυνα, την Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών, αντιπροσωπεία του ΔΣ πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων Σωματείων και Ομοσπονδίας και εργαζόμενοι του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών του Π.Ν. αντιπλοίαρχος Νίκος Βασιλείου, ο αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, Διονύσης Βορίσης, ο επίτιμος υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος, Νικόλαος Κοτσιώρης. Επίσης παραβρέθηκαν νέοι που υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους.

Από το βήμα της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και η δημιουργία της ιστοσελίδας alt.gr με θέματα σχετικά με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Αμέσως μετά το γλέντι άναψε με τους ήχους του συγκροτήματος «Ρωμιοσύνη» και του λαϊκού συγκροτήματος «alt-attack».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου