Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Οι ΠΑΕ πρέπει να ενταχθούν άμεσα στο υπουργείο Ανάπτυξης

Μέτα από κάλεσμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ στους βουλευτές της Θεσσαλονίκης για ενημέρωσή τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, εκ μέρους του ΚΚΕ παραβρέθηκε στην συγκεκριμένη ενημέρωση ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής.

Στην τοποθέτησή του ο Γ. Δελής (δείτε εδώ τη δήλωση στο «metrosport») ανάφερε ότι οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα τονίζει
το ΚΚΕ, ότι δηλαδή το «ποδόσφαιρο των επιχειρηματιών» παίζεται στο παρασκήνιο, στις αίθουσες των υπουργείων και των διορισμένων επιτροπών και, πάντως, οπουδήποτε αλλού εκτός από το γήπεδο.

Σε σχέση με την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σημείωσε ότι χρειάζεται να δοθούν στη δημοσιότητα όσα στοιχεία υπάρχουν και να μην κυκλοφορούν στους «διαδρόμους».

Αποκτά μεγαλύτερη σημασία, συνέχισε, η θέση του ΚΚΕ ότι οι ΠΑΕ πρέπει να ενταχθούν άμεσα στο υπουργείο Ανάπτυξης, για να ελέγχονται, όπως όλες οι Ανώνυμες Εταιρείες, και να μην έχουν ξεχωριστή αντιμετώπιση. Μια θέση που σταθερά προτείνει το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια και σταθερά καταψηφίζεται από όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Είναι ένα μέτρο για να υπάρχει μια στοιχειώδης διαφάνεια, να περιοριστούν τα επιχειρηματικά και πολιτικά παιχνίδια, μέχρι το ποδόσφαιρο και συνολικά ο αθλητισμός να απαλλαγεί απ’ τη θηλιά της εμπορευματοποίησης.

Κατέληξε επισημαίνοντας ότι συμμεριζόμαστε και την αγωνία και την αγάπη του λαϊκού κόσμου του ΠΑΟΚ για την ομάδα του και στεκόμαστε δίπλα του στην προσπάθειά του, που είναι και δική μας προσπάθεια, τα πρωταθλήματα να μην κρίνονται στους διαδρόμους και στα δικαστήρια, αλλά να κρίνονται στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου