Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΓΣΕΕ εργατών όχι των εργοδοτών


..................................................................................................................................
ΓΣΕΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Δίπλα στους εργοδότες και τις πολυεθνικές, μαζί με την κυβέρνηση και την ΕΕ, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μείνουν οι εργαζόμενοι χωρίς αποκούμπι, έρμαια της καπιταλιστικής ανάπτυξης.


Η ηγεσία των κουστουμάτων της ΓΣΕΕ, αυτούς που πλέον αποκαλούμε όλοι οι εργαζόμενοι συνδικαλιστική μαφία προσπαθεί να πείσει τους εργαζόμενους ότι η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της, ότι οι αγώνες δεν έχουν αποτέλεσμα.

Μας λέει ότι το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό ότι έχει και θετικά, αυτό που ορίζει ως σύνταξη τα 384€, και που αναγκάζει σε δουλειά μέχρι τον τάφο
Τόλμησε να υπογράψει στα μουλωχτά και στο όνομα της εργατικής τάξης την ξεφτίλα της ΕΣΣΕ.

Σήμερα προσπαθεί να οργανώσει ένα συνέδριο παρωδία υπό το άγρυπνο μάτι και έλεγχο του Πρωθυπουργού, του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και πάνω από όλα των εργοδοτών. Σε αυτό το συνέδριο χωράνε όλοι εκτός από τους εργαζόμενους!

Μακριά από χώρους δουλειάς, από τους εργαζόμενους, σχεδιάζει τα μέτρα ασφαλείας και το πως θα γλιτώσει από την οργή των εργαζομένων.

Φέρνουν εργοδότες και μεγαλοστέλεχη των επιχειρήσεων μέσα στις γραμμές των σωματείων για να υπογράφουν με τον εαυτό τους «συλλογικές συμβάσεις». Οι ίδιοι θα είναι και εκπρόσωποι των εργοδοτών και των εργαζομένων.

Με εκβιασμούς και νοθείες θέλουν να κρατήσουν τις καρέκλες τους. Δεν τους ενοχλούν τα σωματεία και τα εργατικά κέντρα που η μόνη δράση τους περιορίζεται κάθε τρία χρόνια κατά την διάρκεια των εκλογών. Έχουν ήδη απαξιωθεί από τους εργαζόμενους.

Τους ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι δημοκρατικές διαδικασίες, που το συνέδριο θα γίνει σε λίγες ώρες για να μπορέσουν να γεμίσουν την κάλπη και να εξασφαλίσουν την θέση τους, δίπλα στον ΣΕΒ και στην κυβέρνηση.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τους εργαζόμενους, που θα ακυρώσουν την πράξη όλους τους σχεδιασμούς σε βάρος τους. Ενώνουμε και εμείς, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης, τη φωνή μας μαζί με τα εκατοντάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία, επιτροπές αγώνα, που απαιτούν:
Να γίνει ένα πραγματικό Εργατικό Συνέδριο, με δημοκρατικά εκλεγμένους αντιπροσώπους εργαζόμενους, να γίνει Συνέδριο με συζήτηση, με αντιπαράθεση θέσεων για τη γραμμή που πρέπει να έχει το εργατικό κίνημα.

Δεν θα ανεχτούμε εργοδότες και διευθύνοντες συμβούλους στις γραμμές μας. Δεν θα δεχτούμε αυτό το Συνέδριο τσίρκο των λίγων ωρών, με την εργοδοσία και την κυβέρνηση αγκαζέ, με μπράβους και με ΜΑΤ.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου, να πάρουν θέση απέναντι σε αυτή την ξεφτίλα. Να καταδικάσουν τη μαφία που έχει κάτσει στο σβέρκο των εργαζόμενων.

2 σχόλια:

  1. Καβούρι Αττικής
    Θα μείνει κι αυτό στην Ιστορία!
    Όπως π.χ. ο Ιούδας, ο Εφιάλτης, ο Νενέκος κλπ. κλπ.
    Όπως το Μάαστριχτ, η Λισαβόνα κλπ. κλπ.
    Όπως τα μνημόνια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ.
    Καβούρι Αττικής!

    Πάνε να το κάνουν ταφόπλακα του συνδικαλιστικού εργατικού κινήματος της πατρίδας μας!

    Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ.

    Άραγε θα τα καταφέρουν;

    Θα δούμε …

    Faros;s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα είχαν καταφέρει αν δεν είχαμε φτιάξει το ΠΑΜΕ το 1999... αλλάζοντας πορεία.... Δεν θα τα καταφέρουν. Θα μας έχουν πάντα μπρόστα τους στην ίδια ΓΣΕΕ, Αριστερίστικα λάθη δεν υπάρχουν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου