Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Το ΠΑΜΕ στο Twitter

Το ΠΑΜΕ ανακοινώνει πως από αύριο 6 Φλεβάρη θα λειτουργεί επίσημος λογαριασμός του στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Twitter, ενισχύοντας τη συνολική παρέμβαση του ταξικού - συνδικαλιστικού εργατικού κινήματος στο διαδίκτυο.

Τόσο ο νέος λογαριασμός στο Twitter όσο και οι μελλοντικές, άμεσες πρωτοβουλίες στον τομέα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας συμβάλλουν ενιαία στην προσπάθεια που κάνει το ΠΑΜΕ να μεταφέρει τη ζωντανή δράση των συνδικάτων, την
ανάδειξη των προβλημάτων μέσα στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς, να αναδεικνύονται οι εργατικοί αγώνες, οι κλαδικές κινητοποιήσεις, οι αγώνες του εργαζόμενου λαού συνολικά. Να αναδεικνύονται οι θέσεις του ταξικού - συνδικαλιστικού κινήματος.

Η αναβάθμιση των διαδικτυακών μέσων του ΠΑΜΕ, των μέσων επικοινωνίας, η λειτουργία του webradio με εκπομπές συνδικαλιστικών οργανώσεων, αλλά και με καθημερινές θεματικές ειδησεογραφικές, αθλητικές, πολιτιστικές εκπομπές, το περιοδικό της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΜΕ, τα δελτία ειδήσεων με βάση τις εξελίξεις θα συνεχιστεί, θα εμπλουτιστεί και θα πλαισιωθεί από νέες, αντίστοιχες πρωτοβουλίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου