Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Καταγγελία για τον πρόεδρο της διοίκησης της ΕΡΤ


 Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εργαζομένων του Κέντρου Εκπομπής Βραχέων της ΕΡΤ στην Αυλίδα, της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), σε σχετικό δελτίο Τύπου αναδείξαμε τις προθέσεις της διοίκησης της ΕΡΤ για το κλείσιμο των εγκαταστάσεων και την κατάργηση της "Φωνής της Ελλάδας".

Σε επιστολή που στάλθηκε στον πρόεδρο της διοίκησης της ΕΡΤ κ. Ζούλα Κ., του επισημάναμε την άμεση ανάγκη για συνάντηση και την ενημέρωσή μας, για τις προθέσεις της διοίκησης με βάση τα καταγγελλόμενα και στην οποία θα συμμετείχαν και εκπρόσωποι των εργαζομένων.

Επίσης απαράδεκτη ήταν και η στάση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος αρνήθηκε με τη σειρά του και αυτός την οποιαδήποτε συνάντηση. Μάλιστα, μας παρέπεμψε στον πρόεδρο της ΕΡΤ.

Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι η "Φωνή της Ελλάδας", που εκπέμπει από τα βραχέα, απευθύνεται στα 14 εκατ. Έλληνες ομογενείς σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία κ.ά., τους χιλιάδες ναυτεργάτες στα ποντοπόρα καράβια και τους οδηγούς φορτηγών που ταξιδεύουν στην Ευρώπη.

Αντί οι εγκαταστάσεις να εκσυγχρονιστούν και να αξιοποιηθούν σε μια περίοδο έντασης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και των γεωστρατηγικών αναμετρήσεων στην περιοχή μας, η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί το κλείσιμο των εγκαταστάσεων.

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά την πρότασή μας για την άμεση συνάντησή μας με τον πρόεδρο της διοίκησης της ΕΡΤ και την ενημέρωσή μας για τις προθέσεις της διοίκησης με το Κέντρο Εκπομπής Βραχέων της ΕΡΤ στην Αυλίδα.

 

Διατήρηση της Φωνής τηςΕλλάδας στα βραχέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου