Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Να αποβληθούν από παντού οι εγκληματίες ναζί


Στη φυλακή οι ναζί με τις υψηλότερες των ποινών και να αποβληθούν άμεσα από παντού, από την Ευρωβουλή, τις Περιφέρειες και τους δήμους τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κανάλι «Kontra».

Υπογράμμισε ότι ο φασισμός είναι γέννημα - θρέμμα του συστήματος και δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. Αναφέρθηκε και στην ανοχή που είχε η ναζιστική εγκληματική οργάνωση από αστικά κόμματα και ΜΜΕ.

 

2 σχόλια:

  1. ...Στην ανακοίνωση της απόφασης συγκινήθηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα, σκέφτηκε ότι τώρα ο φασισμός ήταν νεκρός. Όμως δεν ήταν σίγουρος και ρώτησε τη μητέρα του, που στεκόταν δίπλα του, συγκινημένη αλλά ψύχραιμη, διατηρώντας την αυτοκυριαρχία της: «Πέθανε, έτσι δεν είναι;»

    Η μητέρα του δεν απάντησε, του είπε πως θα το κάνει αργότερα στον δρόμο προς το σπίτι. Περπατώντας, συνάντησαν κάποιον να γράφει στον τοίχο του εβραϊκού νεκροταφείου ναζιστικά συνθήματα, γονείς έξω από σχολεία να λιντσάρουν προσφυγόπουλα, βουλευτές τους κυβερνώντος κόμματος να συμμετέχουν σε αντιπροσφυγικές συγκεντρώσεις. Πλησίασαν προσεκτικά για να μην τους αντιληφθούν και ακούμπησαν μερικούς από δαύτους στα χέρια και τα πόδια, σε σημεία του σώματος που δεν καλύπτονταν από κάποιο κομμάτι ύφασμα. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκαν βιαστικά.

    «Τους είδες; Είναι ζωντανοί. Το σώμα τους είναι ζεστό», αποκρίθηκε η μητέρα του.
    ...
    Του Παναγιώτης Κολέλης στην Κατιούσα

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο η κυρία Μάνδρου

    Το ύφος του … πολλά βαρύ, της παντογνωσίας, του «εγώ είμαι και κανένας άλλος», του «όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω και λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν», δεν είναι … προσόν μόνο της κυρίας Μάνδρου!

    Είναι ενός ολόκληρου εσμού αστών ή μεγαλοαστών δημοσιογράφων (εγώ τους αποκαλώ δημοσιογραφίσκους, παπαγαλίσκους) σε ΟΛΑ τα κανάλια, σε ΟΛΑ τα πρωϊνάδικα.

    Η ασυδοσία τους έχει φτάσει πλέον στον πάτο!
    Λες και ο κόσμος ξεχνάει …
    Δεν θυμόμαστε όλους τους ο καθένας με τον τρόπο του πως «λιβάνιζαν» την χ.α., για τις … γριούλες στα ΑΤΜ ή τις διαβάσεις και άλλα τέτοια ευτράπελα!
    Ή τις στημένες εκπομπές κυρίως για να λοιδωρηθούν οι κομμουνιστές.
    Μήπως να ξεχάσουμε πόσο προβάλλουν την φασιστική ανιστόρητη ευρωπαϊκή οδηγία για τα δύο … άκρα;;;

    Το λοιπόν η κ. Μάνδρου δεν είπε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από όσα έχουν πει όλοι τους όλον αυτόν τον καιρό της οικονομικής κρίσης.

    υ.γ. : Κυρία Μάνδρου μας, άκουσε αν θέλεις κάτι. Δεν κάνουν τα κομμωτήρια τους αγωνιστές … Ούτε οι περιοχής της χώρας μας!
    Γκέγκε;;;

    Faros΄s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου