Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Σε απαγόρευση των συγκεντρώσεων για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου προχώρησε η κυβέρνηση

 


ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

Την απαγόρευση των συναθροίσεων σε όλη τη χώρα, από τις 5 π.μ. της Κυριακής 6 Δεκέμβρη έως και τις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, προβλέπει η απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ Μ. Καραμαλάκη, που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, καθώς η κυβέρνηση συνεχίζει να επιτίθεται στα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, με πρόσχημα την πανδημία.

Η απαγόρευση συναθροίσεων, που αφορά τις επετειακές εκδηλώσεις για τη δολοφονία του 15χρονου Αλ. Γρηγορόπουλου το 2008, επικαλείται λόγους δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού και προβλέπει βαριά πρόστιμα για τους διοργανωτές (5.000 σε φορείς και 3.000 σε φυσικά πρόσωπα) και τους συμμετέχοντες (300 ευρώ). Για την εφαρμογή της απόφασης έχουν επιστρατευθεί πάνω από 4.000 αστυνομικοί στην Αττική.

Σημειώνεται ότι πολλοί δικηγόροι, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες και άλλα άτομα, υπογράφουν κείμενο καλέσματος για απότιση τιμής στον τόπο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, την Κυριακή 6 Δεκέμβρη, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.


3 σχόλια:

  1. Για τον Γρηγορόπουλο

    Καταρχήν για να το ξεκαθαρίσω ήταν δολοφονία.

    Γιατί ήταν στα Εξαρχία, για να πάει σε κάποια διαμαρτυρία ΟΧΙ

    Ήταν σε κάποια οργάνωση σύλλογο κλπ ΟΧΙ

    Ήταν ενα παιδί του καναπέ ΝΑΙ

    Αυτα για να μην τον κάνουμε και ήρωα

    ΔΣΕ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να μη ξεχνιόμαστε ΗΡΩΑΣ είναι ο δολοφονημένος απο τα εξαπτέρυγα του σύριζα Κομμουνιστής οικοδόμος Κοτζαρίδης την 20η Οκτώβρη του 2011 όταν όλος ο Συρφετός Οπορτουνιστικός και Φασιστικός είχε βγει στο προσκήνιο για να διαλύσει το ΚΚΕ. Δεν τους πέρασε. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου