Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Οι εορταστικές βιβλιοπροτάσεις της «Σύγχρονης Εποχής»


Λογοτεχνικό ή ιστορικό, πολιτικό ή επιστημονικό, το βιβλίο αποτελεί μία καλή συντροφιά αλλά και το πλέον ενδεδειγμένο δώρο για φίλους και γνωστούς ενόψει των εορτών. Κι όταν μιλάμε για καλό βιβλίο, το πρώτο που μας έρχεται στο νου είναι η «Σύγχρονη Εποχή».

Έτσι, το πόρταλ 902.gr βρέθηκε στο κεντρικό βιβλιοπωλείο της ΣΕ για να σας παρουσιάσει, στο παραπάνω βίντεο, ορισμένες προτάσεις από τις πολλές και ενδιαφέρουσες εκδόσεις της.

Προτάσεις για τα παιδιά, όπως η έκδοση «Κι όμως κινείται» της Διατμηματικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις μικρότερες ηλικίες, λογοτεχνικά βιβλία όπως το «Ο Αντώνης δεν θα σκολάσει απόψε» και το «Οι αδελφοί Γιερσόφ» αλλά και πολιτικές - ιστορικές εκδόσεις, όπως η «Αλληλογραφία για Το Κεφάλαιο - 2ος Τόμος» των Μαρξ και Ένγκελς και η συλλογική εργασία «1821. Η επανάσταση και οι απαρχές του ελληνικού αστικού κράτους» που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της «Σύγχρονης Εποχής», για να ανακαλύψετε μοναδικές προσφορές στους τίτλους βιβλίων και τις ετήσιες συνδρομές.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δεύτερα 14 Δεκέμβρη 2020 μπορείτε να επισκέπτεστε και τα καταστήματά της «ΣΕ» σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελιών μέσω τηλεφώνου, e-mail, καθώς και από το e-shop (www.sep.gr) της «Σύγχρονης Εποχής».

Κλεισμένος στοσπίτι συντροφιά με ένα βιβλίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου