Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

“Τι είναι αυτές οι βρωμιές που λέτε κ. Συρίγο;”


Απάντηση στην προβοκάτσια και την πολιτική αθλιότητα της κυβέρνησης διά του υφυπουργού Παιδείας Αγ. Συρίγου σε βάρος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Γ. Δελής στη συζήτηση του νομοσχεδίου Κεραμέως - Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, ο κομμουνιστής βουλευτής επισήμανε ότι είναι προβοκάτσιες και συκοφαντίες, που φθάνουν την πολιτική αθλιότητα, οι ισχυρισμοί του υφυπουργού Παιδείας ότι τάχα μέλη της ΚΝΕ προθυμοποιήθηκαν να τον προστατεύσουν και εκείνος αρνήθηκε, κάνοντας λόγο για ΚΝΑΤ.

Είναι βρωμιές αυτά και ο υφυπουργός εξελίσσεται σε ανεκδιήγητο και η κυβέρνηση ακόμα τον κρατά στη θέση του υφυπουργού Παιδείας, κατέληξε ο Γ. Δελής.

 

1 σχόλιο:

  1. Η Αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο ενάντια στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ που είμαστε ο πραγματικός ταξικός τους αντίπαλος. Προσπαθούν να μαζέψουν τα ορφανά της χρυσής αυγής στην δικομματική τους αντιπαράθεση με τον σύριζα προσφέροντας του χαρακτηριστικά που δεν έχει. Η ΝΔ σε ρόλο Μαστίγιο και ο σύριζα καρότο υπηρετούν την καπιταλιστική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής με λύσσα. Αυτοί την δουλειά τους και οι Κομμουνιστές την δική μας. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου