Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη για τις επιθέσεις αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος κατοίκων


Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει ακέραια την ευθύνη για τις σημερινές επιθέσεις αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος κατοίκων της Νέας Σμύρνης, τόσο το μεσημέρι, όσο και το απόγευμα, ύστερα από τις διαμαρτυρίες για την απρόκλητη αστυνομική βία. 

Για την κυβέρνηση από ό,τι φαίνεται, μπροστά στην έξαρση της πανδημίας, δεν χρειάζεται στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας, δεν χρειάζονται δωρεάν τεστ και αυξημένα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και τα μέσα μεταφοράς, αλλά αστυνομικές δυνάμεις να εκφοβίζουν περαστικούς, αθλούμενους και οικογένειες με μικρά παιδιά, τρομοκρατία και αυταρχισμός για να μην κουνιέται φύλλο.

Η καταστολή, τα καθημερινά περιστατικά αστυνομικής βίας, οι -στρατιωτικού χαρακτήρα- περιπολίες αστυνομικών σωμάτων σε γειτονιές και πλατείες, είναι συνειδητή κυβερνητική πολιτική και αποτέλεσμα όλης της προσπάθειας ενοχοποίησης του λαού για την εξέλιξη της πανδημίας.

Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να διεκδικήσει εδώ και τώρα μέτρα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του, να ορθώσει το αγωνιστικό του ανάστημα στην ένταση της καταστολής που συνοδεύει την αντιλαϊκή πολιτική.

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Επιθέσεις της αστυνομίας σε βάρος κατοίκων της Νέας Σμύρνης

3 σχόλια:

  1. Εμείς οι κομμουνιστές του Εργατικού Αγώνα γνωρίζουμε καλά ότι η οριστική λύση του γυναικείου ζητήματος, η ολοκληρωτική χειραφέτηση της γυναίκας, θα συντελεστεί μέσα στα πλαίσια του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, όταν θα έχει καταλυθεί η υλική βάση της καθυπόταξής της. Σήμερα όμως η γυναίκα μπορεί και πρέπει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί ακόμα και με αίμα και να παλέψει για να διευρύνει τις κατακτήσεις της. Κι αυτό θα γίνει με τη συλλογική δράση και με την ενσωμάτωση των αγώνων του φύλου στους αγώνες της εργατικής τάξης, για τη μεγάλη ανατροπή.https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/koinonia/2627-gia-tis-8-tou-marti..... Η Κυρία Μόσχου του Αντικομουνιστικού αγώνα μας ενημερώνει πως το γυναικείο ζήτημα θα λυθεί στον ...σοσιαλισμό κομμουνισμό.... που στην πραγματικότητα θα είναι καραμπινάτος καπιταλισμός. Εκτός αν ξέρει η κυρία και η παρέα της μία περίπτωση χώρας που να έγινε Σοσιαλισμός με την εγκληματική θεωρία των ..σταδίων... που ακολουθούν. Δεν υπάρχει καμία Αντίθετα παντού καταστροφή. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ενημερώσουμε την Κυρία Μόσχου του Αντικομουνιστικού αγώνα πως μεγάλη ανατροπή δεν είναι όταν βγούνε σύριζα κιναλ μαζί με τα γκρουπουσκουλα. Μεγάλη ανατροπή είναι όταν αλλάξει τάξη στην εξουσία με ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου. Ευτυχώς απο όλους αυτούς ξεβρώμισε το ΚΚΕ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Οργή και θυμός για την αστυνομική βία κατά κατοίκων
    ....
    https://www.902.gr/eidisi/politiki/253007/orgi-kai-thymos-gia-tin-astynomiki-kata-katoikon-foto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου