Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ξεκινάει σήμερα το Συνέδριο του Κόμματός μας

 

Ολα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός, για το 21ό Συνέδριο του ΚΚΕ, που ξεκινάει τις εργασίες του, σήμερα 1 Απρίλη* στις 12μμ, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό. Το άνοιγμα των εργασιών θα γίνει με την παρουσίαση της εισήγησης της ΚΕ από τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος.

Οσο πλησιάζουμε στην έναρξη του Συνεδρίου, τόσο καταφτάνουν στο Κόμμα και χαιρετιστήρια μηνύματα από Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα απ' όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ότι το Συνέδριο του ΚΚΕ αποτελεί σημαντικό σταθμό για το Διεθνές Κομμουνιστικό Κίνημα.

Ταυτόχρονα, σε κάθε γωνιά της έδρας της ΚΕ, που θα φιλοξενήσει το Συνέδριο, πραγματοποιούνται εργασίες για να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος.

Με εθελοντική δουλειά, γεμάτη με μεράκι και καλή διάθεση, αφιέρωσαν όλη τη μέρα τους για να γίνουν όλων των ειδών οι εργασίες στο κτίριο: Καθαριότητα απ' άκρη σ' άκρη, στόλισμα, μερεμέτια, κατασκευή και στήσιμο της εξέδρας για το προεδρείο και τους ομιλητές, όλα πέρασαν από τα χέρια των συντρόφων, που χωρίς να λογαριάσουν κόπο, περήφανοι για το Κόμμα μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτιαχτεί κατάλληλα ο χώρος.

*Μάθε περισσότερα 


6 σχόλια:

  1. Καλό μήνα Γκαγκάριν πολύ καλό το Πρωταπριλιάτικο αστείο. Πάντα να είσαι καλά. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αειντε, και ....του χρόνου!
    Νάμαστε καλά, και το Κόμμα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας δεν τσίμπησε, μόνο εγώ το έψαξα;
    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνία Ελλάδας – Κούβας για την παραγωγή του εμβολίου “Soberana -2” στη χώρα μας
    Κατιούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η συμφωνία για τον Κουβανικό λαό δεν έχει καμία αξία. Οι Καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής δυστυχώς βαθαίνουν είναι δρόμος χωρίς γυρισμό και σε λίγα χρόνια θα ολοκληρώσει την ανατροπή του Σοσιαλισμού με καταστροφικές συνέπειες για τους Κουβανούς που ήδη τις ζούνε. Οφελος θα έχει μόνο η Αναδυόμενη κουβανική αστική τάξη που αυτή την στιγμή φοράει οπορτουνιστική προβιά. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. https://www.imerodromos.gr/pros-dioikoyntes-tin-enosi-apostraton-axiomatikon-stratoy-eaas/Το 1946 1949 είχαμε ταξικό πόλεμο που στην πραγματικότητα είχε ξεκινήσει το 1943 απο την Αστική τάξη και δυστυχώς ήταν μονόπλευρος. Μπορούσε να είχε τελειώσει νικηφόρα για τον λαό τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 αν δεν ξεχωρίζαμε τον Φασισμό απο τον Καπιταλισμό με την καταστροφική θεωρία των σταδίων. Αυτή είναι η πραγματικότητα και είναι πεισματάρα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου