Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

“Ανεβαίνει” το νέο site του “Οδηγητή”


Μετά από πολύμηνη, δημιουργική και συλλογική δουλειά, το νέο, ανανεωμένο site του “Οδηγητή” “βγαίνει” στον “αέρα” στις 24 Μαΐου, στη διεύθυνση www.odigitis.gr!

Εκεί, ο επισκέπτης του site, θα μπορεί καθημερινά να βρίσκει αναρτήσεις και σχολιασμό θεμάτων της επικαιρότητας, καθώς και συγκεντρωμένο και ταξινομημένο, με εύχρηστο και καλαίσθητο τρόπο, το πλούσιο υλικό που δημοσιεύει ο “Οδηγητής” μέσα από τις σελίδες του.

Τα κείμενα θα είναι χωρισμένα σε ενότητες με βάση τους νέους και τις νέες που αφορούν (μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι κ.λπ.), αλλά και το θέμα τους (πολιτισμός, διεθνή, ιστορία, αθλητισμός κ.λπ).

Δεν θα λείπουν φυσικά οι μόνιμες στήλες του “Οδηγητή” (Προσεχώς στην τάξη, Πάμε Γυμνάσιο, Ενα τραγούδι - Μια ιστορία κ.λπ.), ενώ σε διακριτά σημεία θα βρίσκονται συγκεντρωμένες οι αποστολές, οι συνεντεύξεις και τα άρθρα σε μορφή ερωτήσεων - απαντήσεων που έχει δημοσιεύσει το περιοδικό. Αρχικά, θα υπάρχει το υλικό από τα τεύχη των τελευταίων ετών και σταδιακά το site θα εμπλουτίζεται.

Αξιοποιώντας και το site, επιδιώκουμε να δοθεί μια νέα ώθηση στην αξιοποίηση και διακίνηση του “Οδηγητή”, του περιοδικού της ΚΝΕ.

Αισθανόμαστε περήφανοι που το περιοδικό μας 52 χρόνια τώρα, “δεμένο” σε κάθε του βήμα με την ιστορία της ΚΝΕ, παραμένει το μοναδικό έντυπο που το προμηθεύονται χιλιάδες νέοι και νέες. Είναι το έντυπο που “κυριαρχεί” στους φοιτητές που βγήκαν στον δρόμο, στα σχολεία και τους αγώνες των μαθητών, σε χώρους νέων εργαζομένων και σπουδαστών όπου ανάβει μια “φλόγα” διεκδίκησης.

Αυτά ο “Οδηγητής” μπορεί και τα καταφέρνει ακριβώς γιατί αποτελεί το Όργανο του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Γιατί έχει το “προνόμιο” να γράφεται και να διακινείται από τους ίδιους τους νέους που διεκδικούν, ονειρεύονται και τολμούν να πάνε κόντρα στο ρεύμα! Γιατί  μοναδικός “χορηγός” του είναι οι αγώνες και το δίκιο της της νέας γενιάς.

Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου