Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Στιγμιότυπα από το μεγάλο απογευματινό απεργιακό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα


 Δείτε στο video στιγμιότυπα από το μεγάλο συλλαλητήριο το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιούνη στην Αθήνα, έξω από την Βουλή, όπου χιλιάδες διαδηλωτές έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα: «Τον τελευταίο λόγο έχουν οι εργαζόμενοι. Ο νόμος - έκτρωμα θα μείνει στα χαρτιά!»

3 σχόλια:

  1. Πολύ πρόχειρα και ενδεικτικά τι άρθρα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ:
    Άρθρο 60: Ο εργοδότης μπορεί πλέον να σου δώσει τις άδειες που σου χρωστάει και εντός του επόμενου έτους.
    Τι ίσχυε; Ήταν υποχρεωμένος να σου τη δώσει εντός του ίδιου έτους, αλλιώς την πληρωνόσουν διπλάσιο ημερομίσθιο. Προφανώς και η άδεια είναι βιοτική ανάγκη και δεν μπορεί να την παραπέμπεις στις καλένδες, όποτε θέλει μονομερώς ο εργοδότης σου.
    Άρθρο 64: Ο εργοδότης, αφού σου κάνει προ τριμήνου προειδοποίηση απόλυσης, ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να αποδέχεται την εργασία σου. Κοινώς με το εξώδικο της προμήνυσης για την απόλυσή σου, μπορεί να σε στείλει σπίτι σου και να μη σε ανέχεται, να μην έχεις καμία επαφή με τους συναδέλφους σου για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα ως την απόλυση.
    Άρθρα 71 έως 74: Διατάξεις για την ψηφιακή κάρτα για τον έλεγχο του ωραρίου. ΑΥΤΟΥ του ωραρίου, του ευέλικτου, του ωραρίου-λάστιχο, του 10ωρου με ρεπό, του ωραρίου των Κυριακών. Ασφαλώς και βοηθάει τα αφεντικά να σπάνε το χρόνο σε ενεργό και μη. Και να μη συνυπολογίζουν διαλειμμα στο ωράριο. Κοινώς πας για κατούρημα ή βγαίνεις από την εταιρεία με την κάρτα για να πάρεις ένα καφέ, δεν εργάζεσαι. Για να μη μιλήσουμε για εταιρείες με χρονοχρέωση..
    Πείτε μας κάτι για τη σεξουαλική παρενόχληση και τις άδειες, ξεφτιλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 56 κατασκευαστες καλσόν, συνιστούν Αλέξη. ..Αυτοί ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός είναι διαχρονικά ο ρόλος της Σοσιαλδημοκρατίας και του οπορτουνισμού όλων των αποχρώσεων. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου