Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου με ομιλήτρια την Αλ. Παπαρήγα


48 χρόνια μετά τα συνθήματα από το ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου παραμένουν ζωντανά και επίκαιρα, γιατί επίκαιρος παραμένει ο αγώνας ενάντια στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, που μετατρέπουν τη χώρα μας σε ορμητήριο πολέμου, ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που συνθλίβει τα δικαιώματα και τις ανάγκες του λαού και της νέας γενιάς!

Το Νοέμβρη του 1973 ο λαός βγήκε στο προσκήνιο και σήκωσε το αγωνιστικό του ανάστημα ενάντια στη Χούντα των συνταγματαρχών, στα εγχώρια και ξένα στηρίγματα της, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Με όπλο την πείρα των αγώνων του χθες, προετοιμάζουμε τις νέες νικηφόρες αναμετρήσεις με τη δικτατορία του κεφαλαίου! Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος! Ο λαός με τους αγώνες του και τις θυσίες του, απέδειξε ότι η δύναμη είναι στην οργάνωση, στη συμπόρευση των νέων με το εργατικό κίνημα!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μπορούν να εγγυηθούν ότι η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης θα έχει συνέχεια, διάρκεια και συνέχεια και νικηφόρα προοπτική!.

 Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής τον ΚΚΕ. Θα προηγηθεί μουσικό αφιέρωμα στα «Τραγούδια του Αγώνα» του Μίκη Θεοδωράκη.

1 σχόλιο:

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου