Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Να σταματήσει η επίθεση στους εργαζόμενους γονείς!


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να σταματήσει η επίθεση στους εργαζόμενους γονείς! 

Την ώρα που τα κρούσματα του κορονοϊού συνεχίζουν να είναι στα υψηλότερα επίπεδα, η κυβέρνηση με διάταξη που δείχνει ασέβεια προς τους εργαζόμενους γονείς κόβει το 50% των αποδοχών της γονικής άδειας σε περίπτωση νόσησης του παιδιού. Συνεχίζονται, χωρίς ίχνος ντροπής τα χατίρια προς τους εργοδότες σε βάρος των εργαζομένων γονιών.

Την ώρα που η ακρίβεια είναι πλέον σε δυσθεώρητα ύψη και έχει φέρει την απελπισία σε όλα τα νοικοκυριά, η κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται σθεναρά την στήριξη των εργαζομένων αλλά παρόλα αυτά επιδίδεται σε αγώνα εξοπλιστικών προγραμμάτων δισεκατομμυρίων ευρώ σε βάρος της τσέπης όλου του ελληνικού λαού, με χρήματα τα οποία θα μπορούσαν αυτή την δύσκολη ώρα να στηρίξουν όλες τις οικογένειες που ζουν πλέον κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Απαιτούμε να παρθεί πίσω τώρα αυτή η κατάπτυστη ντροπολογία!

Γονική άδεια για όσο νοσεί το παιδί, με πλήρεις αποδοχές τις οποίες θα καλύπτουν κράτος-εργοδότες!

 

To Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. https://prin.gr/2022/01/pagomenesmeres/ Οσο λάσπη και να προσπαθήσουν να ρίξουν στους Κομμουνιστές και στην Κοινωνική συμμαχία η πραγματικότητα είναι πεισματάρα και τους γυρνάει στο πρόσωπο. Η Προσπάθεια τους να διασπάσουν τον λαό με ψεύτικους διαχωρισμούς αριστερός ...δεξιός... για να ξεπλύνουν τα εγκλήματα της ...πασοκάρας.... δεν περνάνε. Η Πρόσκληση για συμπόρευση με τους Κομμουνιστές στην κοινωνική συμμαχία ισχύει για όλους με μοναδικό κριτήριο το ταξικό. Διεκδικούμε προσωρινά μέτρα ανακούφισης βάζοντας στην ιδεολογική πάλη και ζύμωση τη πρόταση εξουσίας για ανατροπή του καπιταλισμού ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου μακριά απο οποιαδήποτε κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού. Ταξική ενότητα και αγώνας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου