Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Μάθε την αλήθεια!


ΝΑΤΟ και ΕΕ για τους λαούς είναι απειλή, πάλη για αποδέσμευση και ανατροπή

Η ΚΝΕ εγκαινιάζει 6μηνη καμπάνια με αφορμή τη συμπλήρωση, σήμερα, 70 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στον δολοφονικό οργανισμό του ΝΑΤΟ και 30 χρόνων από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, ιδρυτική πράξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κορύφωση της δραστηριότητας που θα αναπτύξουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ θα αποτελέσει η 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ τον Ιούλιο.

Σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρεται:

«Στόχος μας να γίνει φανερό ότι η στάση ενός κόμματος, μιας πολιτικής νεολαίας, ενός ανθρώπου απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι βασικό κριτήριο για το τι κόμμα είναι, ποιους υπηρετεί, αν μπορεί να χαρακτηριστεί προοδευτικός άνθρωπος κ.λπ.  

Επιδιώκουμε, μέσα από πολύμορφες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, να ρίξουμε τον "σπόρο" της αμφισβήτησης, να θέσουμε ερωτήματα που θα πυροδοτήσουν τον προβληματισμό για τον επικίνδυνο ρόλο και τον αντιδραστικό χαρακτήρα των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών, όπως είναι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.

Καλούμε τη νέα γενιά να δυναμώσει τον αγώνα για:

  • Να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις του θανάτου.
  • Κανένας Έλληνας φαντάρος και αξιωματικός έξω από τα σύνορα. Να επιστρέψουν στη χώρα τα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.
  • Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
  • Αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με τον λαό κυρίαρχο στον τόπο μας».

 

2 σχόλια:

  1. https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/history/2877-i-anatheorisi-tis-prosfatis-istorias-tou-kke-gia-ti-dikaiologisi-tis-simerinis-politikis-tou-meros-proto Τα νέα είναι εξαιρετικά για το ΚΚΕ που δικαιώνεται απόλυτα σε όλα. Ο Αραβανής και όλα τα υπόλοιπα κεντρίστικα οπορτουνιστικά βαρίδια του Κάουτσκι οι Μανιαδάκηδες σε απόγνωση με το δοκίμιο που έρχεται. Εχοντας χάσει το παιχνίδι προσπαθούν να παίξουν με το συναίσθημα αλλά άδικος κόπος για αυτούς. Μέσα στην απόγνωση του ο Αραβανής μας λέει πως ο ΛΕΝΙΝ με τους Μπολσεβίκους πήρε την εξουσία με γραμμή κοινωνική συμμαχία Σοσιαλφασισμός απλά σήμερα αυτό είναι δύσκολο δήθεν να γίνει. Τον ευχαριστούμε που κατα λάθος είπε την αλήθεια τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν. Το πρόβλημα σε όλη την ιστορία του ΚΚΕ και του Δ.Κ.Κ ήταν η εγκληματική θεωρία πολιτικών μετώπων και σταδίων για αυτό και ο Σοσιαλισμός καταστράφηκε παγκόσμια. Το ΚΚΕ σώθηκε και διόρθωσε την πορεία του πετώντας τους έξω με λυτρωτικά αποτελέσματα. Ενημερώνουμε λοιπόν τον Αραβανή όλα θα γίνουν όπως τα ξεκινήσαμε το 1991 και μετά με γραμμή κοινωνική συμμαχία ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΣ θα απεγκλωβίσουμε τον λαό απο τον οπορτουνισμό τσακίζοντας αυτόν και όλους τους φορείς τους και εργάτες αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί αγρότες σε ταξική βάση θα προχωρήσουμε μπροστά για την ανατροπή της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας στα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους και δικτατορία του προλεταριάτου. Εγκλωβισμένοι στον Καπιταλισμό όπως τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 λόγω ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ λαοκρατία ευρωκομουνισμός δεν θα βρεθούμε ξανά. Θα τους τσακίσει ο λαός και θα νικήσουμε. Καλή χώνεψη... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .... Γίνεται ακριβώς το ίδιο με τους προηγούμενους τόμους του Δοκιμίου στους οποίους ολόκληρη η ιστορία του κόμματος από τα μέσα της δεκαετίας του ’30 και εντεύθεν, αλλά και του Κομμουνιστικού κινήματος από το 3ο συνέδριο της Κομμουνιστικής Διεθνούς και ύστερα απορρίπτονται. Η πρόληψη των αντιδράσεων απαιτεί την ανάλογη προετοιμασία, το ανάλογο μασάζ, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα οι κομμουνιστές.https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/history/2877-i-anatheorisi-tis-prosfatis-istorias-tou-kke-gia-ti-dikaiologisi-tis-simerinis-politikis-tou-meros-proto....... Ενημερώνουμε τον Αραβανή πως η Κ.Δ πέρασε με τον Οπορτουνισμό το 1935 όπως και το ΚΚΕ. Οι απατεωνιές δεν πιάνουν.https://www.komep.gr/m-article/I-STRATIGIKI-TOY-KKE-ME-GG-TIS-KE-TON-NIKO-ZAXARIADI-1931-1956/ Καλή χώνεψη να έχει.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου