Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Ουκρανία: Οργιο δυτικής προπαγάνδας


Ο ανταποκριτής στη Μόσχα Δημήτης Λιάτσος μιλά στον Νίκο Μπογιόπουλο

Ενα πρωτοφανές όργιο παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης και ευρωατλαντικής προπαγάνδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το πολιτικό προσωπικό και τα ΜΜΕ των μονοπωλίων της Δύσης, που αντιστρέφουν κάθε έννοια λογικής για να παρουσιάσουν κατά το δοκούν τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Βαφτίζουν το κρέας – ψάρι και το μαύρο – άσπρο ώστε να υπηρετήσουν τα σχέδια του αμερικανοΝΑΤΟικού ιμπεριαλισμού, συναγωνιζόμενα σε ψεύδη τους γκεμπαιλισμούς που είχαν χρησιμοποιήσει ακόμα και στην περίπτωση του Ιρακ, ακόμα και στην περίπτωση της επέμβασής τους στην Γιουγκοσλαβία.

Την ίδια ώρα ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, με τους Μπάιντεν και σία να χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου δημιουργώντας συνθήκες ανάφλεξης στο πλαίσιο της δικής τους αυτοεκπληρούμενης “προφητείας”. 

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την άνευ προηγουμένου προπαγάνδα που “ταίζουν” τα δυτικά ΜΜΕ την κοινή γνώμη μίλησαν ο δημοσιογράφος – ανταποκριτής Δημήτρης Λιάτσος στην Μόσχα με τον Νίκο Μπογιόπουλος στον Real fm (18/2/2022)

2 σχόλια:

  1. https://www.imerodromos.gr/oykrania-orgio-dytikis-propagandas-o-antapokritis-sti-moscha-dimitis-liatsos-mila-ston-niko-mpogiopoylo2/ Η Προπαγάνδα του Ρώσικου Ιμπεριαλισμού απο το φερέφωνο Λιάτσος προσπαθούν να κρύψουν τα εγκλήματα τους πίσω απο των συναδέλφους τους σε ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε και στο τέλος μας λέει πως δεν έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί η διάλυση της ΕΣΣΔ το 1991... Τους βόλευε να έχουν τις ...κόκκινες σημαίες να κυματίζουν και απο κάτω να έχουν ΑΝΟΙΧΤΑ καπιταλισμό. Κούράγιο παιδιά έτσι είναι η ζωή... Οποιος είναι Μπολσεβίκος δεν πουλάει μεταβατικές Μπούρδες και σταδιακές παπάτζες Κύριε Μπογιόπουλε ούτε διαλέγει Ιμπεριαλιστή... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 2014 το τμήμα της Ουκρανικής αστικής τάξης με τον Γιανουκόβιτς αποφάσισε να πάει με Ρώσικο και Κινέζικο Ιμπεριαλισμό. Δυστυχώς συμμετείχε σε αυτή τη κυβέρνηση στο έδαφος του καπιταλισμού και το ...Κ.Κ κάτω απο Ιμπεριαλιστική σημαία. Το υπόλοιπο τμήμα της αστικής τάξης ήθελε να πάει με τους Ιμπεριαλιστές Ρωσίας Κίνας. Το αποτέλεσμα ήταν να το πληρώσει με το αίμα του ο λαός όπως και σήμερα. Μόνο η ένωση κομμουνιστών Ουκρανίας πήρε την σωστή θέση σύμφωνα με τον Μαρξισμό Λενινισμό τιμώντας τις κόκκινες σημαίες που οι άλλοι κουρέλιασαν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου