Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Στον «αέρα» οι ισχυρισμοί ότι οι βάσεις αποτελούν «ασπίδα» για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα


Οι παραβιάσεις τουρκικών μαχητικών αποδεικνύουν ότι οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί ότι οι ΝΑΤΟικές βάσεις αποτελούν «ασπίδα» για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι στον αέρα, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, σχολιάζοντας σε συνέντευξη του στο Kontra Channel, τις νέες τουρκικές υπερπτήσεις κοντά στην Αλεξανδρούπολη.

Σημείωσε ότι η ελληνοαμερικανική συμφωνία, που υπογράφηκε πρόσφατα και πολλαπλασιάζει και επεκτείνει τις αμερικανικές βάσεις, περιπλέκει την κατάσταση και δημιουργεί νέους και μεγάλους κινδύνους για τον ελληνικό λαό, ενώ συμπλήρωσε πως και ο ανταγωνισμός των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας εμπλέκει το λαό σε μεγάλες περιπέτειες.

Ο Κ. Παπαδάκης ανέδειξε και τις μεγάλες ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης, αυτής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση, ενώ τόνισε πως σήμερα χρειάζεται πάλη ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικός σταθμός η φετινή, 40η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης.

1 σχόλιο:

  1. Λογικα στην επομενη επιτυχημενη επισκεψη ελληνα πρωθυπουργου στις ΗΠΑ τα τουρκικα αεροπλανα θα φτανουν μεχρι τη Λαρισα!
    Crhistos Kazakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου