Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Συνθήματα κατά της εμπλοκής και της Συμφωνίας για τις Βάσεις


«Όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή, όχι στις βάσεις του θανάτου» γράφει το πανό που ανάρτησε το πρωί το ΚΚΕ στην Ακρόπολη. 

Το ίδιο μήνυμα στάλθηκε και με δεύτερο πανό στα αγγλικά που ξεδιπλώθηκε δίπλα στο πρώτο. 

«Στον ιμπεριαλισμό καμία υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί».


Με συνθήματα κατά του πολέμου και της εμπλοκής της χώρας, μέλη του ΚΚΕ από τον βράχο της Ακρόπολης καλούν τον λαό σε αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Χαράματα αναρτήθηκαν δυο πανό από το ΚΚΕ στην Ακρόπολη που σε ελληνικά και αγγλικά γράφουν: «Όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή, όχι στις βάσεις του θανάτου». 

 ΠΑΤΡΑ

«Όχι στην Ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις Βάσεις


Πανό στον κυματοθραύστη του παλιού λιμανιού στην Πάτρα ανάρτησαν το πρωί της Πέμπτης οι Οργανώσεις Αχαϊας του ΚΚΕ.

Αναγράφει: «Όχι στην Ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις Βάσεις. Έξω το ΝΑΤΟ. Καμία εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο».

Οι Οργανώσεις Αχαϊας του ΚΚΕ καλούν το λαό σε συναγερμό για να μην περάσει η κατάπτυστη συμφωνία. Με ντουντούκες, σημαίες, πανό και συνθήματα, δίνουν τον τόνο στην πόλη.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Πανό του ΚΚΕ στο φρούριο ενάντια στη συμφωνία για τις Βάσεις
 

Με ένα μεγάλο γιγαντοπανό που καλεί σε συναγερμό το λαό, απαιτώντας καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, καμιά διευκόλυνση στους  ιμπεριαλιστές και να κλείσουν τώρα οι βάσεις ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ "στόλισε" σήμερα το πρωί το φρούριο στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Με σημαίες, ντουντούκες και συνθήματα, καλεί ταυτόχρονα το λαό σε πάλη, ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία, για την οποία θα γίνει σήμερα ψηφοφορία στη Βουλή.

Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ έστειλε παράλληλα και με αυτή της την κίνηση, μήνυμα και προς τον νέο πρέσβη τον ΗΠΑ που κατάγεται απ' το  Πλάτανο Ναυπακτίας, ότι ο λαός δεν συναινεί στα σχέδια των ιμπεριαλιστών ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου