Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Όσοι δεν μίλησαν...


 "Όσοι δεν μίλησαν τότε για την καταστροφική υποστολή της σημαίας των προλεταρίων στο πρώτο στον κόσμο εργατικό κράτος, ας βγάλουν και σήμερα το σκασμό!

Τον «Ευρωκομουνισμό» τους, ήδη τον αναφέρει κάπου στα ψιλά σαν ξεχασμένο όρο η παλιά ιστοριογραφία.

Κι όσοι αγιοποίησαν τον «Γκόρμπυ» ας ρίξουν μια ματιά στην σημερινή παγκόσμια πραγματικότητα.

Η τσούλα η ιστορία, με τα πίσω και τα μπρος της, εκδικείται βάζοντας αργά η γρήγορα κάθε κατεργάρη στον πάγκο του ή στο κιβούρι της απόλυτης απαξίας.

Το πολύ πολύ στη διαδρομή της να σε κεράσει καμία Pizza Hut, έτσι για να σε γλεντήσει εξευτελίζοντας σε!

Ελπίζω πως ό,τι απομείνει δεν θα τοποθετηθεί στην Κόκκινη Πλατεία. Παραδίπλα, από όσο θυμάμαι, υπάρχει υποκατάστημα με τις «λιχουδιές» αλλά και τα (πολιτικά) αποφάγια της συγκεκριμένης αλυσίδας.

Ο Β. Ι .Λένιν έχει απέναντι του – στην Κόκκινη Πλατεία – επαναστάτες, ακόμη και αν μερικοί από αυτούς διαφώνησαν ή παραχάραξαν τις προσδοκίες και το θεωρητικό του έργο."

Dimosthenis Gerliotis 

                       Όταν ο Τσολιάς συνάντησε τον Γκορμπατσόφ. Από το αρχείο της Ελληνοφρένειας

2 σχόλια:

  1. Είναι κι άλλοι, που όχι απλά μίλησαν αλλά και "κελάϊδησαν" σαν καρακάξες, τότε, που η σημαία του Οχτώβρη κατέβαινε από το Κρεμλίνο:
    Οι εναπομείναντες συνεταίροι του "δεν θα υπακούσω - Γράψα"!
    Και έκτοτε υπακούουν σε όποιον και οτιδήποτε, αρκεί να μην είναι ...ΚΚΕ!
    Καμαρώστε, εδώ, τους "ανατρεπτικούς" του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παρέα με ..Χριστοδουλάκη(!), ....Μαραντζίδη(!!), και ..."Λοιπές αντικομμουνιστικές Δημοκρατικές Δυνάμεις", να κοροϊδεύουν όλη την κοινωνία τάχατες για την "διάσωση"(;-από ποιούς άραγε;!) της αστικής δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα, για την πολιτική καρριέρα του νέου πουλαίν της αστικής τάξης (και "δημοκρατίας"...), και την προοπτική μιας νέας "προοδευτικής διακυβέρνησης" τΣυριζοκιναλητών, που θα συνεχίσει απτόητη, ανάμεσα στα άλλα και σπουδαιότερα, και το πάρεργο των υποκλοπών, που στηρίζουν τη "δημοκρατία" τους!!!
    Δοξάστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου