Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Δεν μας κάνει εντύπωση που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «βαράνε προσοχή» στους ΝΑΤΟικούς φονιάδες…


Διαβάσαμε χθες το σχόλιο του Ηλία Κωνσταντάτου, μέλους του Συντονιστικού της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας «Ώρα Πατρών». Φυσικά και δεν τον ενόχλησαν τα ΝΑΤΟικά πλοία που ήταν αραγμένα στο λιμάνι της Πάτρας, αλλά τον ενόχλησαν τα τρικάκια του ΚΚΕ ενάντια στο ΝΑΤΟ!

Λογική η «αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπρόσωπών του για όσα έγιναν στην πόλη μας τις προηγούμενες μέρες. Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που γέμισε την Ελλάδα με ακόμα περισσότερες βάσεις, που ψήφισε πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο, μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, την αύξηση της στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία, που χειροκρότησε το Τάγμα Αζόφ στη Βουλή πριν λίγους μήνες, που πήρε τα συγχαρητήρια του Στόλτενμπεργκ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία εδραίωσε το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.

Είναι επικίνδυνοι! Καμία εμπιστοσύνη σε αυτές τις δυνάμεις! Μόνη ελπίδα η συμπόρευση με το ΚΚΕ για να δυναμώσει η πάλη του λαού μας ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, για αποδέσμευση απ’ όλες τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, με τον λαό στην εξουσία.

Γιάννης Αποστολόπουλος είναι μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου