Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Με το ΚΚΕ παντού για αυτά που μας αξίζουν τον 21ο αιώνα


Ο λαός να πάει με το ΚΚΕ που είναι πρώτο στους αγώνες του και όχι με τα κόμματα των «Πάτσηδων» και αυτών που έφτιαξαν τους νόμους των πλειστηριασμών, τόνισε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος, μιλώντας στο κανάλι της «Ναυτεμπορικής». Αναφέρθηκε στην εξόρμηση του ΚΚΕ στον λαό σε όλη τη χώρα και στα θετικά μηνύματα που εισπράττονται επισημαίνοντας ειδικά τη θετική στάση των νέων απέναντι στο Κόμμα.  

Επεσήμανε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ απορρίπτουν τις τροπολογίες του ΚΚΕ με μέτρα ανακούφισης του λαού όπως για την παύση πλειστηριασμών, κατάργηση του ΦΠΑ σε τρόφιμα, είδη λαϊκής κατανάλωσης, επαναφορά και καταβολή του 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης. 

Για τις παρακολουθήσεις υπογράμμισε την καθαρή συγκάλυψη από όλα τα κόμματα της υπόθεσης των υποκλοπών στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ που ξεκίνησαν από το 2016, ενώ για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών σημείωσε ότι τελικά από το όλα στο φως καταλήγουμε στο ουδείς εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις.

Για τους πλειστηριασμούς ανέδειξε τη δύναμη της οργανωμένης δράσης μέσα από σωματεία και φορείς που καταφέρνουν να μπλοκάρουν το ξεσπίτωμα λαϊκών οικογενειών. 

Για τις εκλογές σημείωσε ότι το ΚΚΕ βάζει ψηλά τον πήχη και ότι υπάρχουν ενθαρρυντικά στοιχεία όπως η πρωτιά της ΠΚΣ στα Πανεπιστήμια και οι αρχαιρεσίες σε Σωματεία Εργαζομένων και Συλλόγους Εκπαιδευτικών.

Τόνισε πως όσοι δεν συμβιβάζονται με τη σημερινή κατάσταση, που παλεύουν κάθε μέρα, να γίνουν ένα μεγάλο ποτάμι να μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτά που μας αξίζουν τον 21ο αιώνα και όχι να συζητάμε αν θα φορέσουμε διπλό πουλόβερ για να μην κρυώνουμε στο σπίτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου