Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Σιωπή εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τις συναντήσεις του με την ΕΑΑΣ


Την προηγούμενη Πέμπτη δημοσιεύσαμε ότι στο πλαίσιο της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην Καστοριά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον Ηλία Τζωρτζόπουλο, πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ). Πρόκειται για τους σεσημασμένους αντικομμουνιστές που κάθε χρόνο οργανώνουν «γιορτές» στο Βίτσι και στο Γράμμο μαζί με φασιστοειδή από όλη τη χώρα. Πρόκειται για τους ίδιους που έχουν καταθέσει δύο φορές αγωγή σε βάρος του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου. Στο πρώτο δημοσίευμα μας υπήρχε μία εμφάνιση «πηγών του ΣΥΡΙΖΑ» που διέρρεαν πως η συνάντηση ήταν «στο πόδι», χωρίς μάλλον να αντιλαμβάνονται ότι όταν πάνε να διασκεδάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις με τέτοιες διαρροές εκτίθενται ακόμα περισσότερο...

Ο Ηλίας Τζωρτζόπουλος, είχε παραχωρήσει και συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό που σχολίαζε πολύ... ζεστά τη συνάντησή του με τον Τσίπρα. Ο κόσμος (στην Καστοριά) το είχε τούμπανο και ο ΣΥΡΙΖΑ (και τα ΜΜΕ του) κρυφό καμάρι.

Στη συνέχεια δημοσιεύσαμε ότι πριν την συνάντηση του Τσίπρα με τον αντικομμουνιστή Τζωρτζόπουλο, είχε προηγηθεί και συνάντηση (προετοιμασίας;) κλιμακίου στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεία της ΕΑΑΣ. Καμία αντίδραση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι ότι για μία συνάντηση... στο πόδι μάλλον δεν χρειάζεται και meeting προετοιμασίας... ή μήπως χρειάζεται;

Από χτεσινό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη προκύπτει ότι... η κολόνια κρατάει χρόνια, αφού ήδη από το 2014 επίσημα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ενωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Μέχρι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ του ούτε έχουν αρνηθεί όσα καταγράφουν τα δημοσιεύματα του 902.gr και του Ριζοσπάστη, ούτε βέβαια έχουν ενημερώσει τους αναγνώστες τους για αυτό το πολύ... «τολμηρό» άνοιγμα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ... στους αντικομμουνιστές του κονσερβοκουτιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου