Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Χαριεντίσματα


 Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση... Ο λόγος για τον ΣΥΡΙΖΑ και το νέο κρούσμα «στενών επαφών» με φασιστοειδή, αυτήν τη φορά στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, όπου σε «αδέσμευτο» ψηφοδέλτιο οι συνδικαλιστές του χώρεσαν όχι μόνο με στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακόμα και με υποψήφιο της Χρυσής Αυγής! 

Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να νομιμοποιήσουν ως αντιπρόσωπο για το Εργατικό Κέντρο τον υποψήφιο της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης για δήμαρχο Πύργου! Ολα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά τις «στενές επαφές» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά με τον πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της Ενωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), τους σεσημασμένους δηλαδή αντικομμουνιστές που οργανώνουν τις «γιορτές μίσους» στο Βίτσι και στον Γράμμο. 

Και το ερώτημα παραμένει: Πόσα τέτοια φασιστοειδή «χωράει» τελικά η «προοδευτική» - τρομάρα τους! - διακυβέρνηση; Ηρθε η ώρα για κάθε προοδευτικό άνθρωπο, που νιώθει αηδία βλέποντας αυτά τα προεκλογικά «χαριεντίσματα», να γυρίσει την πλάτη στους πρωταγωνιστές τους. Εκείνους δηλαδή που με τη στάση τους επιβεβαιώνουν ότι το σάπιο σύστημα τρέφει και υποθάλπει τους φασίστες, για να τους αξιοποιεί κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του.

 Σιωπή εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τις συναντήσεις του με την ΕΑΑΣ

 Από κοινού Διοίκηση στελεχών ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Χρυσαυγιτών

2 σχόλια:

  1. Ξανά fake news για το ΚΚΕ από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Χρηστίδου
    Κάποιοι έχουν βαλθεί να γίνουν ρόμπες και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε αυτό το δικαίωμα. Επιλογή τους είναι μπορεί να πει κανείς και θα συμφωνήσουμε.
    ....
    https://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/318272/xana-fake-news-gia-kke-apo-ti-voyleyti-toy-syriza-r-hristidoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Ραλλία Χρηστίδου ξέρει, ότι είτε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είτε με την κυβέρνηση της ΝΔ, το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα έχουν πολιορκήσει δεκάδες φορές το Υπουργείο Εργοδοσίας.

      - ότι τις κινητοποιήσεις αυτές των τελευταίων 4 χρόνων θα τις είδε στα στα social media, γιατί με το οργανωμένο, συνδικαλιστικό κίνημα είμαστε επίσης βέβαιοι ότι καμία σχέση δεν (θέλει να) έχει.

      Επίσης είμαστε βέβαιοι για την ευθιξία, για την οποία διακρίνεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί επί 4 χρόνια να αραδιάσει τα fake news της έστω μία φορά στη Βουλή, παρόντων και βουλευτών του ΚΚΕ, τα λέει στο τουίτερ νομίζοντας ότι ...θα πιάσει γεμάτα. Τελικά της απαντάνε ακόμα και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα. Καλά πήγε κι αυτό.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου