Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Διάτρητα παραμύθια...


«Η μάχη κατά του φασισμού δίνεται στον δρόμο και όχι με διάτρητες τροπολογίες», είπε χτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εξήγησε πάντως γιατί και η δική τους τροπολογία έχει τόσες κι άλλες τόσες «τρύπες» και «παράθυρα» στην κατάπτυστη θεωρία των «δύο άκρων», με την οποία διώκονται Κομμουνιστικά Κόμματα σε όλη την ΕΕ και «βγαίνει λάδι» ο φασισμός - ναζισμός.

«Απορίας άξιο» είναι επίσης γιατί, με ευθύνη και του ΣΥΡΙΖΑ, η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «τραβάει» πάνω από 8 χρόνια. Για να μην αναφέρουμε τα τρυφερά «ενσταντανέ» με τους ναζί εγκληματίες στο Καστελόριζο, ή τις φράσεις ότι «όλες οι ψήφοι έχουν το ίδιο χρώμα» στη Βουλή.

Οσο για τους «δρόμους», ας το αφήσει καλύτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί εκεί, σε κάποιον δρόμο, αλλά και πίσω από κλειστές πόρτες, συναντούσε προ εβδομάδων τους «κομμουνιστοφάγους» της Ενωσης Αποστράτων στην Καστοριά, που κάνουν τις γιορτές μίσους σε Γράμμο και Βίτσι. Εκεί συναντιούνται και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των καταδικασμένων χρυσαυγιτών, όπως π.χ. στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, όπου κατεβάζουν κοινά ψηφοδέλτια απέναντι στις ταξικές δυνάμεις.

Ας αφήσουν λοιπόν τα παχιά λόγια και τα διάτρητα παραμύθια: Στην κοπριά του καπιταλιστικού συστήματος, που όλοι μαζί σκαλίζουν, φυτρώνουν και τα «φυντάνια» των διαφόρων φασιστικών μορφωμάτων, που τα μαζεύουν και τα αμολάνε κατά το δοκούν.

 Χαριεντίσματα

 Από κοινού Διοίκηση στελεχών ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Χρυσαυγιτών

 Ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ να φύγει η Δεξιά, παράδειγμα στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

1 σχόλιο:

  1. Και εγω εκεί που ψήφιζα ΚΚΕ,ήρθε ένα τρίτο μνημόνιο, ένα χειροκρότημα στους Αζοφ ,μια ψήφος στον Παχατουρίδη,ένας Αντώναρος βρε Αδελφέ και λέω "τι κάνεις βρε δεξιό πλάσμα, εδώ χάμω είναι η αριστερά που μας αξίζει "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου