Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Όλοι στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

 Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 19.30 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο.

Όλοι στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο


 

6 σχόλια:

  1. Ο "Αυριανισμός" επιστρέφει ....θριαμβευτικά!
    Απίστευτη γκάφα των επιτελείων του Σύριζα, που δείχνει πανικό, εφτά μέρες πριν από τις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...κι όχι, που θα το άφηνε να πέσει κάτω το "902"!
    Χτυπάτε τους Αυριανιστές παλιο-νεο-πασόκους (με όποιο ΑΦΜ!) αλύπητα.
    Θα έχουμε πολλαπλή επίθεση των "άσπρων σκύλων" στο ΚΚΕ, και "κάτω από τη ζώνη", αλλά βλέπω, επιτέλους (και μακάρι να μην διαψευστώ) ότι το Κόμμα είναι ετοιμοπόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γκαζώνει η... προοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με μπόλικο αυριανισμό

      Τις τελευταίες ημέρες είναι διακριτός ο πανικός και η απελπισία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στις επίσημες παρεμβάσεις του όσο και από μια σειρά άλλους... δείκτες. Ο πανικός εκδηλώνεται με την επιστράτευση του παλιού γνώριμου αυριανισμού, από ανώνυμους αλλά και από επώνυμους, ενάντια στο ΚΚΕ... Και τι επώνυμους! Για παράδειγμα ο γνωστός, αντικομμουνιστής, κακοποιητής της ιστορικής αλήθειας Βλάσης Αγτζίδης γράφει στο facebook για το "καλύτερο και θρασύτερο δεκανίκι της δεξιάς" αναφερόμενος στο ΚΚΕ... και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ψηφίσει τους μισούς νόμους της δεξιάς... Αυτά τα ιστορικά τεκμήρια του διέφυγαν του ιστοριοδίφη!

      Την σκυτάλη πήρε την ίδια ημέρα (ω τι σύμπτωση!) ο Νίκος Μπίστης ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook μάς ενημερώνει πως "έχει αρχίσει να με ενοχλεί και να με εκνευρίζει πολύ ο Κουτσούμπας". Ο εν λόγω πολιτικός γυρολόγος, πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, πιο πριν στέλεχος του Συνασπισμού, μετά στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, μετά στέλεχος του "Ελιά" (κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ) και πλέον αυλικός του ΣΥΡΙΖΑ (μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του) δεν μπορεί μάλλον ακόμα να καταλάβει ότι όσο βρίζει το ΚΚΕ, επιβεβαιώνει στα μάτια πολλών αριστερών, προοδευτικών ανθρώπων την επιλογή τους να στηρίξουν το ΚΚΕ.Ο πανικός ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος!

      902

      Διαγραφή
    2. Αγωνιώδης επιστολή-κραυγή του τελευταίου Μπολσεβικου (123 ετών) προς τον σ. Δημήτρη Κουτσούμπα: "Βρείτε τα με τον Αλέξη για το καλό του ΔΚΚ".
      Με την Εφ.Συν. του Σαββάτου!
      Μην τη χάσετε!!!

      Costas Perdikaris

      Διαγραφή
    3. Εκλογες 93
      Η Αυριανη δημοσιευει επιστολη πρωην ανταρτη 99 !! ετων που παρακαλει την Αλεκα να στηριξει Αντρεα για το καλο του τοπου

      μάλλον ο ίδιος την έγραψε

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
    4. Η "γρηούλα" από την Πίνδο, αργεί και με ανησυχεί!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου