Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Μπουρδούκλωμα


«Αν δεν θέλουμε λοιπόν να μπλέξουμε σε περιπέτειες, μία κυβερνητική πρόταση υπάρχει σήμερα και αυτή είναι η αυτοδύναμη ΝΔ. Και ο κ. Ανδρουλάκης αυτό λέει, δεν λέει κάτι διαφορετικό. Λέει "αυτοδύναμη ΝΔ και αφήστε με εμένα να διεκδικήσω τα πρωτεία στην αντιπολίτευση". Μόνο που στις εκλογές, ξέρετε, δεν ψηφίζουμε για αντιπολίτευση, ψηφίζουμε για κυβέρνηση». Αυτά έλεγε χτες το πρωί στο «Mega» ο Κυρ. Μητσοτάκης, εκβιάζοντας την ψήφο του λαού με την κινδυνολογία της ακυβερνησίας και της αστάθειας.

Λίγο αργότερα, ερωτηθείς ποιον θα προτιμούσε για αξιωματική αντιπολίτευση, Τσίπρα ή Ανδρουλάκη, απαντούσε ότι «έχουν δίκιο κάποιοι αναλυτές να επισημαίνουν ότι σίγουρα μία ώριμη δημοκρατία χρειάζεται και μία αξιόπιστη αντιπολίτευση. Και αυτό το οποίο είδαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση».

Με το ΠΑΣΟΚ να έχει συγκυβερνήσει προηγουμένως με τη ΝΔ και τα 4 τελευταία χρόνια ως «αντιπολίτευση» να έχει ψηφίσει σχεδόν το 70% των νομοσχεδίων της, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει ψηφίσει σχεδόν το 50% των αντιλαϊκών νόμων της ΝΔ, ενώ ως κυβέρνηση εκπλήρωσε όλες τις δεσμεύσεις της στο κεφάλαιο και στους διεθνείς συμμάχους του (βάσεις, Πρέσπες, Ασφαλιστικό, Εργασιακά κ.λπ.) πριν παραδώσει έτοιμους «φακέλους» στη ΝΔ, τα έχουν μπουρδουκλώσει τόσο πολύ μεταξύ τους που δεν ξέρουν πού να βάλουν τη διαχωριστική γραμμή, ποιον «απέναντι» και σε τι ρόλο.

Ο λαός όμως ξέρει ποιος στάθηκε δίπλα του αταλάντευτα και ποιος θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον. Γι' αυτό, στις 25 Ιούνη, ΚΚΕ δαγκωτό!

 

3 σχόλια:

  1. Τζουμακας Καμμένος Αντώναρος Μαραντζιδης ...
    π@υστιδοι κ παλικάρια γίναμε μαλια κουβάρια!
    Sakis Xirokostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλοι αυτοί οι φασίστες στο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ΟΧΙ στο ΠΑΣΟΚ ουτε στην ΝΔ

      ΔΣΕ

      Διαγραφή
  2. Αρση ασυλίας για Σπυράκη και Γεωργούλη

    Αποφασίστηκε την περασμένη βδομάδα και δημοσιεύτηκε χτες από την επιτροπή JURI του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η άρση της ασυλίας της ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη. Η εισήγηση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων αναμένεται να εγκριθεί με ψηφοφορία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η άρση της ασυλίας είχε ζητηθεί από τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας από τις 15 Δεκέμβρη 2022, στο πλαίσιο έρευνας για «εξαπάτηση των οικονομικών συμφερόντων» της ΕΕ. Επίσης, χτες, η αρμόδια Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισε την άρση ασυλίας και του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη για την υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ελένης Χρονοπούλου. Η άρση της ασυλίας θα τεθεί κι αυτή στην Ολομέλεια, κατά πάσα πιθανότητα αύριο Πέμπτη.
    "Ρ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου