Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Το κόμμα ΚΟΤΕΣ θα στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ

 

Το κόμμα ΚΟΤΕΣ θα στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ που σταθερό στις αξίες και τη δράση του αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ πήραν 11.517 ψήφους στις εκλογές της 21ης Μαΐου και το ποσοστό τους ήταν 0,20%. Το ρεκόρ περισσότερων ψήφων τους το πέτυχαν στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών όπου τους στήριξαν 1.337 άνθρωποι, ενώ 1.147 ψήφους πήραν στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το κόμμα ΚΟΤΕΣ που υπογράφει ο Νίκος Λούβρος

«Το κόμμα ΚΟΤΕΣ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.

Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επί μέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Νίκος Λούβρος».

 

Ο Νίκος Λούβρος, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές το 2019.


Με ποικίλα ειρωνικά σχόλια υποδέχτηκαν τα συριζαίϊκά τρολ,την απόφαση του κόμματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ,που κάλεσαν τους ψηφοφόρους τους να υποστηρίξουν στις επαναληπτικές εκλογές του Ιούνη,το ΚΚΕ.

Όταν όμως ο Κασιδιάρης και ο Μπαρμπαρούσης καλούσαν τα ναζίδια να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ,εκεί δεν έτρεχε τίποτα,γιατί επρόκειτο για ''παραστρατημένα'' παιδιά.

4 σχόλια:

  1. Είναι ιδέα μου ότι ο Λαός μπάφιασε από τους παπατζήδες; Οτι τούτες οι εκλογές σήμαναν το τέλος του αριστερού παπατζηδισμού;
    Το κλειδί ήταν ακριβώς αυτό το τελευταίο χαρτί της κυρίαρχης τάξης: Η "Αριστερά". Μετά την παταγώδη χρεοκοπία τριών εκδοχών του Πασόκ, Ανδρέας
    (ζιβάγκο), Σημίτης ("εκσυγχρονιστής") και Τζέφρυ (η φάρσα), παίχτηκε μια τέταρτη εκδοχή "πασοκ" με άρωμα (μπόχα, τέσπα...) "Αριστεράς". Εσκασε νωρίς η τραγωδία, κλείσανε οι τράπεζες, το φιάσκο του δημοψηφίσματος και καπάκι το 3ο Μνημόνιο με τον Κατρούγκαλο. Ηρθε η κυβερνητική χρεοκοπία το 2019 και προχτές η χρεοκοπία και σαν "αντιπολίτευση".
    Τελειώσαν οι παπατζήδες.
    Από 26/6 θα παίζει ΚΚΕ vs. Αντίδραση.
    Αν βαστήξει το ΚΚΕ, η Αντίδραση θα τα βρεί σκούρα. Εδώ στη χώρα, που τάχει ξαναβρεί.... Νομίζω πως στο εξής το σύνθημα πρέπει να είναι:
    ΤΩΡΑ ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Ορθή επανάληψη)

    Είναι ιδέα μου ότι ο Λαός μπάφιασε από τους παπατζήδες; Οτι τούτες οι εκλογές σήμαναν το τέλος του αριστερού παπατζηδισμού; Μετά από ~70 χρόνια....
    Το κλειδί ήταν ακριβώς αυτό το τελευταίο χαρτί της κυρίαρχης τάξης: Η "Αριστερά".
    Μετά την παταγώδη χρεοκοπία τριών εκδοχών του Πασόκ, Ανδρέας (ζιβάγκο), Σημίτης ("εκσυγχρονιστής") και Τζέφρυ (η φάρσα), παίχτηκε μια τέταρτη εκδοχή "πασοκ" με άρωμα (μπόχα, τέσπα...) "Αριστεράς". Εσκασε νωρίς η τραγωδία, κλείσανε οι τράπεζες, το φιάσκο του δημοψηφίσματος και καπάκι το 3ο Μνημόνιο με τον Κατρούγκαλο. Ηρθε η κυβερνητική χρεοκοπία το 2019 και προχτές η χρεοκοπία και σαν "αντιπολίτευση".
    Ο Λαός βεβαιώθηκε: Τελειώσαν οι παπατζήδες, οι μεσάζοντες και οι "μπροστινοί".
    Από 21/5 παίζει ΚΚΕ vs. Αντίδραση.
    Αν βαστήξει το ΚΚΕ, η Αντίδραση θα τα βρεί σκούρα.
    Εδώ, στη χώρα, που τάχει ξαναβρεί....
    Νομίζω πως στο εξής το σύνθημα πρέπει να είναι:
    ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ - ΤΩΡΑ ΚΚΕ!

    (Σεχτάρ ο Τρομερός - κάτι έχει πάθει ο Blogger και δεν παίρνει nick's)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο περισσοτερο περιδιαβαινω σε σαιτ και προφιλ φιλικων προς το Συριζα και διαβαζω σχολια και τοποθετησεις τοσο περισσοτερο διαπιστωνω πως ολη αυτη η εχθρα προς το ΚΚΕ δε προερχεται απο μια ισως πικρια η απογοητευση για την ηττα του κομματος τους.Ειναι μια συνειδητη αντικομμουνιστικη υστερια απο ανθρωπους ημιμαθεις καθοδηγουμενους απο τυπους σα τον Πετροπουλο της εφσυν που φτανουν σε σημεια εσχατης ξεφτιλας.Βεβαια ολα εχουν την εξηγηση τους.Τα τελευταια χρονια δημιουργηθηκε μια νεα μαζα ανθρωπων που βγηκε στο δρομο που αγωνιστηκε που διεκδικησε σε δρομους πλατειες χωρους δουλειας εξω απο σπιτια πληστειριασμων με τη σημαια του ΚΚΕ.Αυτο δημιουργησε μια αλλη μαζα ανθρωπων των "ηρεμων" της ησυχιας της ταξης και ασφαλειας της "δικαιοσυνης παντου" της "κανονικοτητας".Μονο που το μεγαλυτερο μερος αυτης της μαζας δε κατευθυνθηκε προς το Συριζα αλλα προς εκεινους που μπορουν πιο ευκολα να εγγυηθουν την "ησυχια" των νοικοκυραιων.Γι αυτο ο οπαδος του Συριζα δε συγχωρει αυτη την "αταξια" που εφερε και φερνει και θα συνεχισει να φερνει το ΚΚΕ και θα απαξιωνει καθε αγωνα που γινεται απο εργαζομενους ανεργους νεους γιατι τους χαλαει την ηρεμη νομη της εξουσιας.
    Crhistos Kazakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΡΙΖΑιοι φιλαρακια μας , αφηστε τις καταρες και τις βρισιες , σοβαρευτειτε , γιατι σας βλεπω στις 25/6 σε ... μονοψηφιο !!!!

    Δημόφιλος Θεσπιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου