Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Πρόκειται για ακόμη ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα!

 
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει το νέο εργοδοτικό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στην ράδα του Λαυρίου με τον τραγικό θάνατο ενός δύτη 45 χρονών
. Όπως όλα δείχνουν ο ακρωτηριασμός και ο θάνατος του συναδέλφου οφείλεται στην απουσία πλέγματος προστασίας, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί από την αναρρόφηση του πλοίου.

Πρόκειται για ακόμη ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα!

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες, μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες από το δυστύχημα στην Ζώνη και τις υποσχέσεις που έδωσε στο Συνδικάτο Μετάλλου για την εντατικοποίηση των ελέγχων και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, η αυθαιρεσία της εργοδοσίας με κόστος τις ζωές μας οργιάζει!

Απαιτούμε να διαλευκανθούν άμεσα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας ακόμη εργαζόμενος δεν θα γυρίσει σπίτι του!

Να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια μας σε κάθε χώρο δουλειάς!

Να στελεχωθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για την τήρηση και εφαρμογή των μέτρων υγείας και ασφάλειας!

Όχι άλλοι νεκροί για τα κέρδη τους!

Τώρα μέτρα προστασίας των εργατών - Παρέμβαση στο υπ. Εργασίας

 Ούτε 24 ώρες από τις προειδοποιήσεις του Συνδικάτου Μετάλλου, θρηνούμε νέο νεκρό

2 σχόλια:

  1. Τραγικό ναυάγιο με εκατοντάδες μετανάστες στην θαλάσσια περιοχή της Πύλου και οι σκατόψυχοι ελληναράδες, εμφορούμενοι από χριστιανικάς αρχάς,έπιασαν δουλειά γεμίσματος βόθρου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Επειδή ξεχείλισε ο βόθρος και η δυσοσμία είναι ανυπόφορη,έχω απομακρυνθεί,γιατί δεν το έχω σε τίποτα να πετάξω κανέναν από δαύτους μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φύσαγε;
    Άλλη μία καταμέτρηση από αυτές που θέλουν να συνηθίσουμε. Τόσο αθώο... Σαν να μετράς στο κρυφτό... Και αν είναι ανθρώπινες ζωές; Και αν δεν δώσει ποτέ οριστικό και ασφαλές αποτέλεσμα η καταμέτρηση; Και αν ήδη στα 5 χλμ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας βρίσκονται 100άδες άνθρωποι; «Τι τα φωνάξαμε τα ασθενοφόρα, αφού δεν έχουμε και πολλά», όπως είπε και η τηλεπαρουσιάστρια... «Αφού δεν θα τους βρουν», θα συμπλήρωνε τώρα σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες... Ήταν κι η κηδεία του Καβαλιέρε και έπρεπε να τη δίνει ζωντανά και το «ΕΡΤnews» και η «Αυγή». Κάτω από τα ναυάγιο στην Πύλο η είδηση για τον Μπερλουσκόνι. «Ναυάγια γίνονται πάντα, ο Μπερλουσκόνι μία φορά κηδεύεται» θα σκέφτηκαν οι κρετίνοι...

    Γιατί βούλιαξε το σκάφος; Άλλαξε ρότα; Φύσαγε;
    ....
    https://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/332317/fysage

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου