Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Αναλάβετε πρωτοβουλίες να αλλάξει γνώμη...

Επιστρατεύονται μεγάλες δυνάμεις!!!

«Αναλαμβάνω πρωτοβουλία, συγκέντρωσης υπογραφών, για να πείσουμε, τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, να ‘ναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος, αναλογιζόμενος το καλό και το μέλλον του τόπου» έγραψε στο Facebook o Απόστολος Γκλέτσος.


Δεν θα παραξενευτώ, αν σε δύο βδομάδες βάλει υποψηφιότητα για να ηγηθεί του κόμματος, διότι δεν θα υπάρχουν (όπως θα πεί) υποψηφιότητες... 

 Διαδικασία «βαθιάς ανανέωσης» του ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

  1. Με τον Αλ6 προσωπικά δεν έχουμε.
    Πρώην ΚΝίτες που έδρεψαν δαφνες σε αναθεωρητικα σχήματα, είναι κάτι ούτε πρωτοφανές, ούτε αξιοπερίεργο.
    Εδώ έχουν σταδιοδρομήσει ως χαφιεδες της Ασφαλειας, ή σε κλασσικά αστικά και δεξιά κόμματα από καίριες κυβερνητικές θέσεις.
    Ένα τσιγάρο δρόμος η διαφορά.
    Ο Αλ6ς, αυτή τη στιγμή καιροφυλακτει.
    Θα περιμένει μπας και ξανακάτσει η μπίλια στη πλευρά του, αναμένοντας τις αποτυχίες των διαδόχων του, γιατί αυτή τη στιγμή, εκλογικο μερίδιο στον οπορτουνιστικό χώρο δεν υπάρχει και το ξέρει.
    Σίγουρα θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας κάποια στιγμή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά το κύριο είναι να έχουμε κατά νου, πως η σοσιαλδημοκρατια δεν θα απουσιάζει από τη δρώσα πολιτική ζωή παρά μόνο τη στιγμή που θα παραδώσει στο φασισμό τον εγγενή αναχωματισμο της μετατρέποντάς τον σε γνήσια αντικομμουνιστική και αντιδραστική εν γένει υστερία, ως γνήσια σκουπίδια και ρεταλια του επαναστατικου μετασχηματισμου της κοινωνίας στην όξυνση των ταξικων αντιθέσεων που-αναπόφευκτα-θα προκύψουν.
    Αυτός άλλωστε ήταν και ο ρόλος της διαχρονικά, πέρα από τη διαχείριση του αστικού τρόπου εξάσκησης της πολιτικής σε ηπιότερους ταξικους καιρούς.
    Jack Ross

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου