Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Στη μάχη για την επανεκλογή της Δημοτικής Αρχής της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

 
Σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας για την επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Δημοτική Αρχή Πάτρας στις εκλογές του Οκτώβρη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» του Πανπελοποννησιακού Σταδίου, σύσκεψη του ψηφοδελτίου της, μπροστά στις νέες κάλπες.

Παρουσία του συνόλου σχεδόν, των έως και σήμερα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, έγινε αναφορά και στις επόμενες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, όπως διάφορες θεματικές εκδηλώσεις, αλλά και το συνολικό άνοιγμα στο λαό της πόλης.

«Θα συνεχίσουμε να δρούμε προς όφελος του λαού και των παιδιών του!»

Με αναφορές στο πολύ σημαντικό έργο που έχει παράγει προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων η σημερινή Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Πελετίδης, κάλεσε σε μαζική δουλειά και δράση όλου του ψηφοδελτίου, αλλά και όλων όσοι στηρίζουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στόχος τέθηκε, όλα όσα κατέκτησε ως σήμερα ο πατραϊκός λαός με τον αγώνα και τη στάση του, αλλά και τη φιλολαϊκή Δημοτική Αρχή από θέση μαχητικής αντιπολίτευσης, απέναντι σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις, κόμματα που τις στηρίζουν και σε τοπικό επίπεδο με τους εκπροσώπους τους, ΕΕ και οικονομικά συμφέροντα που όλοι τους μαζί υπηρετούν, να συνεχιστούν για να μπορούν να παίρνουν «ανάσες», οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία τους.

Αναφέρθηκε, επιπλέον, σε σημαντικά έργα και παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής όπως για την καθαριότητα, την ύδρευση - αποχέτευση, την συνολικά κοινωνική πολιτική με μειωμένα τιμολόγια, λαϊκό φροντιστήριο, δράσεις για την λαϊκή οικογένεια τα παιδιά της και τις ανάγκες τους, την παιδεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, το καρναβάλι, τον αγώνα για την υπογειοποίηση του τρένου κ.α..

Σημείωσε και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε η Δημοτική Αρχή στην 9χρονη ως και σήμερα πορεία της, απ' τη μείωση των χρηματοδοτήσεων απ' τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, τους αντιλαϊκούς νόμους που συνολικά αυτές ψήφισαν, εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν, ζητήματα στα οποία αντιπαρατέθηκε, αντιστάθηκε και αντιπάλεψε.

«Δράσαμε και δρούμε και έτσι θα συνεχίσουμε, προς όφελος του λαού και των παιδιών μας. Αυτή είναι η δύναμή μας, έτσι πορευόμαστε, έτσι συνεχίζουμε», είπε ο Δήμαρχος, τονίζοντας στην παρέμβασή του σε κλίμα ενθουσιασμού, ότι «όλα αυτά τα κάνουμε γιατί θέλουμε να διαμορφώνουμε ανθρώπους με ιδανικά και οράματα για τη ζωή τους».

Ανάπτυξη από ποιον και για ποιον;

«Οι αντίπαλοι μας, μας λένε ότι δεν στηρίζουμε την ανάπτυξη», δήλωσε σε άλλο σημείο και εξήγησε: «Ένα θέμα είναι τι έκαναν ως το 2014. Το άλλο είναι τι ανάπτυξη ευαγγελίζονται και προτάσσουν, προτείνοντας για παράδειγμα και οι τρεις αντίπαλοι συνδυασμοί, τη σύσταση αντιδημαρχίας τουρισμού. Το θέμα είναι ανάπτυξη για ποιόν και από ποιόν και ποιανού τα συμφέροντα θα εξυπηρετεί. Εδώ είναι η μεγάλη μας διαφορά. Εμείς είμαστε με τα συμφέροντα των πολλών, έναντι αυτών των λίγων. Εμείς βλέπουμε πρώτα τις ζωές μας και των παιδιών μας. Έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη και αντίληψη διότι αυτή είναι η φιλοσοφία μας», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα.

Σε αυτό το δρόμο, κάλεσε σε μαζική υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με αισιοδοξία για επανεκλογή της απ' την πρώτη Κυριακή των εκλογών στη Δημοτική Αρχή, αλλά και με δυνάμωμά της στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σωτήρη Παρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου