Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκαΐδια

 

Αρον άρον «μάζεψε» η κυβέρνηση, μετά την κατακραυγή, την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης για εγκατάσταση ανεμογεννητριών μέσα στα καμένα του Εβρου. Η απόφαση υπογράφηκε ενώ το δάσος «καπνίζει» ακόμα και παρά την αρνητική γνωμοδότηση άλλων αρμόδιων φορέων.

Το εχθρικό για τον λαό αστικό κράτος, που είναι «ανίκανο» να προστατέψει την περιουσία του και τον φυσικό πλούτο, το κράτος που έβλεπε τους Εβρίτες να καίγονται και τους κουνούσε το δάχτυλο για την «ατομική ευθύνη» και την «κλιματική αλλαγή», αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πανέτοιμο και ικανότατο να παρακάμψει κάθε «γραφειοκρατικό» εμπόδιο, ξεπετώντας δυο - δυο τις αποφάσεις που στρώνουν «κόκκινο χαλί» στους επενδυτές.

Το κραυγαλέο αυτό παράδειγμα έρχεται να επιβεβαιώσει το πραγματικό δίλημμα στις εκλογές της άλλης Κυριακής: 'Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Μόνο το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μπορούν να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος στο εχθρικό αυτό κράτος, πρωτοστατώντας στην οργάνωση και στην πάλη του λαού, απέναντι στους «εκλεκτούς» όλων των άλλων κομμάτων, που από το πρωί μέχρι το βράδυ κλίνουν σε όλες τις πτώσεις τα περί «πράσινης ανάπτυξης» και «ενεργειακού κόμβου» για τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου