Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να αποστείλει άμεσα δωρεάν πόσιμο νερό στις πληγείσες περιοχές


 Μετά την ανείπωτη καταστροφή, ένα ακόμα προσχεδιασμένο έγκλημα αυτή τη φορά στην περιοχή της Θεσσαλίας που άφησε πίσω της νεκρούς συνανθρώπους μας, αγνοούμενους, χιλιάδες νεκρά ζώα και τεράστια καταστροφή σε περιουσίες φτωχών λαϊκών οικογενειών καθώς και υποδομές, φτάσαμε στο σημείο δεκάδες χιλιάδες συνάνθρωποι μας να μείνουν για μέρες χωρίς το βασικότερο αγαθό, χωρίς νερό.

Καλούμε τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ανεξάρτητα από τους σχεδιασμούς που διαβάζουμε στον τύπο για δημιουργία ταχυδιυλιστηρίων αφαλάτωσης, που χρειάζονται χρόνο και κατάλληλες συνθήκες (όπως η αποκατάσταση του κατεστραμμένου δικτύου), να ναυλώσει άμεσα τουλάχιστον 15 υδροφόρες και να αποστείλει πόσιμο νερό που θα το προσφέρει δωρεάν στους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές.

Εναλλακτικά ή και επικουρικά στα σημεία όπου δεν υπάρχει πρόσβαση οδικώς μπορεί να σταλεί πλοίο στο Βόλο με την ανάλογη ποσότητα νερού (όπως έκανε η ΕΥΔΑΠ για δεκαετίες στην Αίγινα).

Οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι άμεσες (εντός της ημέρας) ώστε να μην πουν άλλο το νερό νεράκι οι κάτοικοι των περιοχών αυτών και να μη πέφτουν θύματα αισχροκέρδειας διάφορων επιτήδειων

1 σχόλιο:

  1. «Σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει,
    όποιος το πίνει πολεμάει κι αντέχει
    δεν τ’ αγοράζω, δε πουλώ
    μα με κερνάς και στο κερνώ
    σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου