Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Να τους μαζέψουν

 

Σε αντικομμουνιστικό παροξυσμό βρίσκονται αυτές τις μέρες διάφορα φασιστοειδή, που εξαπολύουν απειλές και χύνουν δηλητήριο σε βάρος του ΚΚΕ για την αταλάντευτη στάση του στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου και με την ανοχή όσων διαχειρίζονται ιστοσελίδες και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ορισμένοι μάλιστα απ' αυτούς προτρέπουν τις κρατικές υπηρεσίες να ενεργοποιήσουν μέτρα καταστολής ενάντια στο ΚΚΕ (!) επειδή δεν ξεπλένει το Ισραήλ και τους Ευρωατλαντικούς συμμάχους του για τα διαχρονικά τους εγκλήματα, όπως κάνουν η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η Ελληνική Λύση και τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα.

Καταλαβαίνουμε την αμηχανία και την ανησυχία τους για το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που εκδηλώνεται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο υπέρ των Παλαιστινίων και του δικαιώματός τους να παλεύουν ενάντια στην κατοχή. Τους ενοχλεί ότι η στάση του ΚΚΕ σώζει για άλλη μια φορά την τιμή του ελληνικού λαού, που στέκεται πάντα στο πλευρό των Παλαιστινίων και στηρίζει τον αγώνα τους για να έχουν πατρίδα. Καθόλου τυχαία, μάλιστα, τα εμετικά σχόλια εμφανίζονται συνήθως κάτω από «ρεπορτάζ» που αναπαράγουν την ευρωατλαντική προπαγάνδα υπέρ του κράτους του Ισραήλ και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα εγκλήματα, με εμπλοκή και της Ελλάδας, που βρίσκεται στην περιοχή με τρεις φρεγάτες.

Εχουν γνώση οι φύλακες... Και για τον ρόλο που παίζουν τα διάφορα ΜΜΕ στην άθλια προπαγάνδα, αλλά και για το «σκούπισμα» που κάνουν από πίσω υπαρκτοί και ανύπαρκτοι σχολιαστές, στοχοποιώντας με αισχρότητες και απειλές όποιον αποκαλύπτει την αλήθεια και στηρίζει τον Παλαιστινιακό λαό.

Να τα μαζέψουν λοιπόν τα φασιστο-παπαγαλάκια τους, γιατί το έργο δεν κόβει εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου