Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Η νεολαία να κόψει το γέλιο σε όσους θέλουν να μιλούν εξ ονόματός της


Η ψήφος στο ΚΚΕ, η ισχυροποίησή του στις 7 Ιούλη είναι αυτό που θα μετρήσει απέναντι στην επίθεση που θα έχουμε μπροστά μας την επόμενη μέρα των εκλογών, επίθεση που θα έχει στο στόχαστρο τα δικαιώματα της νέας γενιάς.

Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε την Τρίτη ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά με το ΚΚΕ, μιλώντας σε συγκέντρωση με νέους στο εκλογικό περίπτερο της ΚΝΕ στο Πέραμα.
Το κρίσιμο για τη νεολαία, τόνισε ο Ν. Αμπατιέλος, είναι να δείξει ότι σηκώνει κεφάλι, στέκεται και παλεύει για να κατακτήσει μια ζωή με δικαιώματα, τη ζωή που έχει μπροστά της να ζήσει, και αυτό μπορεί να το σηματοδοτήσει μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ και η συμπόρευση μαζί του στους λαϊκούς αγώνες, που πρέπει να δυναμώσουν. «Είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι θέλουν να πάει καλά το ΚΚΕ. Να το κάνουν!», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να λέει κάποιος «τι θα κρίνει η δική μου ψήφος», ότι η κάθε ψήφος μετράει όταν στοχεύει σωστά.

Κάλεσε τους νέους να θυμηθούν ότι τα προηγούμενα χρόνια στο όνομα της νεολαίας έστησαν πάρτι η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ και γι' αυτό πρέπει να τους κοπεί το γέλιο και η αλαζονεία, ιδιαίτερα από την ψήφο της νεολαίας. Την ψήφο αυτή διεκδικούν τώρα τέσσερα μνημονιακά κόμματα, δύο εθνικιστικά - ακροδεξιά και το ΚΚΕ, επισήμανε, ρωτώντας ρητορικά: «Είναι όλοι το ίδιο;»



«Το "δεν ασχολούμαι με την πολιτική" το εκμεταλλεύτηκε και το εκμεταλλεύεται πάντα το σύστημα, που μπορεί να αλλάζει τα κόμματά του κατά το δοκούν», σημείωσε ο Ν. Αμπατιέλος, θυμίζοντας τα διάφορα κόμματα «μίας χρήσης» που αξιοποιούνται κατά καιρούς για να εγκλωβίζουν λαϊκές και νεανικές ψήφους και να τις καταθέτουν άλλοι σε κυβερνήσεις, άλλοι εξαργυρώνοντας υπουργικές θέσεις, άλλοι ψηφίζοντας σε κρίσιμες ψηφοφορίες κ.λπ.

«Αυτό το "δεν ασχολούμαι με την πολιτική" εκμεταλλεύτηκαν και συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής», συνέχισε ο Ν. Αμπατιέλος, προσθέτοντας όμως πως «δεν μπορεί να κρυφτεί ότι η πλειοψηφία της νεολαίας αντέδρασε και αντιδρά στη ναζιστική - εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, όπως με τα προσφυγόπουλα, στα σχολεία, στο Μακεδονικό κ.λπ.». Και κάλεσε τους νέους να τη στείλουν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου