Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζονται για το ποιος θα βοηθήσει περισσότερο το κεφάλαιο


Ο Αλ. Τσίπρας στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη υπερασπίστηκε τη βρώμικη δουλειά και την αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσε στα χρόνια της διακυβέρνησής του. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση των δύο κομμάτων για τις επενδύσεις υπογράμμισε πως «μοιάζουν επικίνδυνα για το ποιος θα βοηθήσει περισσότερο το μεγάλο κεφάλαιο» προσθέτοντας πως κανένας τους δεν λέει για το «τι θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν, όταν αυτές στηρίζονται στη μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων, στη μείωση της φορολογίας για τους επιχειρηματίες και σε μισθούς πείνας».
Υπογράμμισε ότι στις 8 Ιούλη θα συνεδριάσει το Γιουρογκρούπ για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας στην Ελλάδα, γνωρίζοντας πως όλα τα αστικά κόμματα, είτε έχουν κρυφή είτε φανερή ατζέντα, την επόμενη μέρα δεν θα κόψουν τα δωράκια προς το κεφάλαιο, δεν θα επιστρέψουν τα κλεμμένα και τις απώλειες που είχαν τα προηγούμενα χρόνια τα λαϊκά στρώματα, δεν θα επαναφέρουν τα εργασιακά δικαιώματα που καταργήθηκαν, την επόμενη μέρα τα δύσκολα θα είναι εδώ. 
Γι' αυτό, κατέληξε, ο λαός την Κυριακή πρέπει να προσέξει τι θα ψηφίσει και η μόνη ψήφος για την οποία δεν θα μετανιώσει είναι αυτή στο ΚΚΕ, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ν. Αμπατιέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου