Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Στο Πειθαρχικό επειδή κολλούσε αφίσες του ΚΚΕ!

Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος εργαζόμενου που κολλούσε αφίσες για να προπαγανδίσει τη χτεσινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα κινεί η διοίκηση του αμαξοστασίου Ανθούσας της ΟΣΥ! Το απαράδεκτο γεγονός καταγγέλλουν οι ΚΟ Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής του ΚΚΕ, ως προσπάθεια τρομοκράτησης συνολικά των εργαζομένων και παρεμπόδισης της πολιτικής τους δράσης. Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν:


«Με προκλητικές - απαράδεκτες ενέργειες, στελέχη της εργοδοσίας της ΟΣΥ στο αμαξοστάσιο στην Ανθούσα, σε διατεταγμένη υπηρεσία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σε αγαστή συνεργασία με τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, με αντικομμουνιστικό μένος, θέτουν εμπόδια στην πολιτική δράση του Κόμματος στους χώρους δουλειάς, απειλούν με πειθαρχική ποινή τούς εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες.

Εχουν επιδοθεί στο κυνήγι πρωτοπόρων εργατών που συμπορεύονται και παλεύουν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, καταστρέφουν προπαγανδιστικές αφίσες και πανό στα αμαξοστάσια. Εφτασαν σε σημείο να κλητεύσουν με χαλκευμένες κατηγορίες - με γελοίο κατηγορητήριο - σε πειθαρχική διαδικασία εργαζόμενο επειδή κολλούσε αφίσες του ΚΚΕ στο αμαξοστάσιο στην Ανθούσα! Προσπαθούν να διαμορφώσουν συνθήκες σιωπής, υποταγής των εργαζομένων στη στρατηγική του κεφαλαίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτές τις άθλιες - απαράδεκτες ενέργειες της εργοδοσίας της ΟΣΥ. Μπροστά είναι η μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για τους εργαζόμενους. Αυτό που έχει σημασία για τους εργαζόμενους στον κλάδο των αστικών συγκοινωνιών, γενικότερα για το λαό την επόμενη μέρα, είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου