Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ψήφισέ το


Μπροστά σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, οι δυο μονομάχοι της κυβερνητικής εξουσίας κονταροχτυπιούνται για το θεαθήναι, έχοντας συγκλίνει, συμπλεύσει, συναποφασίσει, σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν – και πάντα πλήττουν – τους εργαζόμενους και τον λαό.


Μπροστά σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, άλλα κόμματα μιας χρήσης κάνουν την εμφάνισή τους επιχειρώντας να λειτουργήσουν ως βαλβίδα αποσυμπίεσης της λαϊκής δυσαρέσκειας και αποπροσανατολισμού του λαού.

Μπροστά σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, ο εργαζόμενος, ο αυτοαπασχολούμενος, ο συνταξιούχος, μετράνε επιπλέον τρύπες στην τσέπη τους και πολλοί νέοι ετοιμάζονται ν’ ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν μακριά, ακολουθώντας χιλιάδες άλλους που προηγήθηκαν, αναζητώντας δουλειά και καλύτερες συνθήκες ζωής.

Μπροστά σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, μεγαλώνει ο αριθμός των κοψοχέρηδων, των απογοητευμένων και των αναποφάσιστων, που ανεβάζουν και κατεβάζουν σχεδόν όμοιες κυβερνήσεις με διαφορετικά πρόσωπα.

Μπροστά σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, η αντιπαράθεση εκτυλίσσεται ανάμεσα σε πολλά κόμματα, αλλά ουσιαστικά ανάμεσα σε μόνο δύο πολιτικές.

Μπροστά σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, επιβεβαιώνεται ότι το απάνθρωπο σύστημα που ζούμε, που τα θεμέλιά του εδράζονται στη φτώχεια, το ψέμα και το αίμα, δεν πρόκειται να αλλάξει ουσιαστικά προς το καλύτερο, ούτε στη δευτέρα παρουσία.

Μπροστά σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση, καταγράφεται επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα, τώρα, να καλυτερεύσει η ζωή των πολλών, να κινήσει ο άνθρωπος μπροστά, σήμερα κι όχι αόριστα στο μέλλον.

Μπροστά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ήρθε η ώρα να τολμήσεις και ν’ αφήσεις ένα βήμα πίσω τον συμβιβασμό, την απογοήτευση, να γυρίσεις την πλάτη σ’ αυτούς που υποτιμούν τη νοημοσύνη σου και ν’ αξιοποιήσεις την εμπειρία σου. Να ψηφίσεις το Κόμμα που εύκολα κρίνεις και κατακρίνεις, αλλά και πρώτο επικαλείσαι στα δύσκολα. Που, όμως, ποτέ δεν σου είπε ψέματα και ποτέ δεν θα σε προδώσει. Που θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου, θα σε υπερασπίζεται και θα παλεύει και για σένα, το ψηφίσεις ή δεν το ψηφίσεις.




1 σχόλιο:

  1. Εάν το ΚΚΕ είχε 15% θα μπορούσαν να περάσουν τα μνημόνια και άλλα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα; Σε καμιά περίπτωση.
    Να γιατί η μόνη χρήσιμη πραγματικά για το λαό ψήφος, είναι μόνον αυτή στο ΚΚΕ.

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου