Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Επιστολές του Ιησού Χριστού, κηραλοιφές και πατριωτισμός με το κιλό…


Είναι λυπηρό να βλέπεις σύναξη φασιστών και μάλιστα φασιστών της κακιάς ώρας, φασιστών που αρνούνται ότι είναι φασίστες, φασιστών που μέχρι χθες ψήφιζαν Χρυσή Αυγή και τώρα αρνούνται ότι είναι φασίστες. Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που με τα σπαστά Ελληνικά τους καλούν τον λαό να πάρει στο κυνήγι τους λαθροεισβολείς. Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που συλλαβίζουν να πουλούν επιστολές του Ιησού Χριστού, κηραλοιφές και πατριωτισμό με το κιλό!
Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους, για τους οποίους ο Πραξιτέλης μάλλον είναι πατσατζίδικο, να παριστάνουν τον Ερμή του Πραξιτέλη και τους Άριους. Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους για τους οποίους Β+Α μπορεί να κάνει και ΚΑ και 1+1 μπορεί να κάνει και 11, να διατυμπανίζουν την ανωτερότητα της φυλής τους. Είναι λυπηρό άλλοι αργόστροφοι να συγκεντρώνονται και να χειροκροτούν πωλητές επιστολών του Ιησού Χριστού, κηραλοιφών και πατριωτισμού με το κιλό.

Μα πιο λυπηρό είναι να βλέπεις μεταξύ των συγκεντρωμένων σε συγκέντρωση που πωλούνται επιστολές του Ιησού Χριστού, κηραλοιφές και πατριωτισμός με το κιλό, εκπροσώπους του γονεϊκού κινήματος. 
Είναι λυπηρό στη φασιστοσύναξη να παραβρίσκονται άνθρωποι που ασχολούνται με τον πολιτισμό. Είναι λυπηρό να βλέπεις πρόεδρο πολιτιστικού συλλόγου με δράση, ναι μεν να ντρέπεται και να στέκεται σε μια απόσταση, αλλά μετά το τέλος της πώλησης των επιστολών του Ιησού Χριστού, των κηραλοιφών και του πατριωτισμού, να πλησιάζει για να καταστήσει σαφή την παρουσία του στον ντελάλη! Ντροπή!

Βασίλης Κιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου