Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

«Κρέας» για τα κανόνια του Ερντογάν


Φαίνεται πως είναι εντολή του καθεστώτος Ερντογάν οι Τούρκοι αθλητές να χαιρετούν στρατιωτικά, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιδρομή του τουρκικού στρατού στη Συρία. Μια εντολή που στην ουσία είναι ένας χαιρετισμός υπέρ του πολέμου και των δολοφονιών των Κούρδων. 


Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών ομάδων Τουρκίας – Αλβανίας οι διεθνείς της πρώτης χαιρέτισαν στρατιωτικά.
Στη μηχανή προπαγάνδας υπέρ των δολοφονιών του καθεστώτος Ερντογάν έχουν βάλει και ανήλικους αθλητές, Τούρκους μετανάστες στο Βέλγιο. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε στις αναρτήσεις, δεκάχρονα παιδιά χαιρετούν στρατιωτικά (βίντεο – φωτογραφίες) με λεζάντες όπως αυτή:  «Ας είναι η νίκη της ομάδας Κ10 ένα δώρο για τους στρατιώτες μας. Θέλουμε να τους κάνουμε και άλλα δώρα. Όσο είμαστε στη βροχή και το κρύο, θυσιαζόμαστε για την ύπαρξη του τουρκικού έθνους».

Δεκάχρονα παιδιά χαιρετούν στρατιωτικά την δολοφονική δράση του καθεστώτος Ερντογάν στη Συρία, ώστε να «εκπαιδεύονται» πώς θα γίνουν «κρέας» που θα θυσιάζεται σε πολεμικές επιχειρήσεις. 

Selam olsun şanlı albayraga selam olsun vatanıma heryerdeyiz

Gepostet von Turkse Fc Beringen am Sonntag, 13. Oktober 2019

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου