Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Αύριο Σάββατο το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Αύριο Σάββατο 14 Δεκέμβρη θα γίνει στην Αθήνα το πανελλαδικό - πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο, που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι με συγκέντρωση στα Προπύλαια, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ήδη από σήμερα Παρασκευή, από κάθε γωνιά της χώρας, ξεκινούν οι συνταξιούχοι για να δώσουν μαζικό «παρών» σε μια ακόμα κινητοποίηση που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΠΕΣ ΝΑΤ - ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ - ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ - ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, ήδη «έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στον οποίο θα εκθέσουν και θα διεκδικήσουν τη λύση των προβλημάτων που οι αντισυνταξιουχικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων έχουν δημιουργήσει στους συνταξιούχους την τρέχουσα δεκαετία. Άμεσα και μπροστά στα Χριστούγεννα απαιτούμε να καταβληθεί η 13η σύνταξη, καθώς και τα παράνομα παρακρατηθέντα, χωρίς προαπαιτούμενα, σε όλους τους συνταξιούχους».

Μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση ετοιμάζουν και οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης.

Μετά από περιοδείες και εξορμήσεις τις προηγούμενες μέρες, οργανώνουν τη μετακίνηση εκατοντάδων συναδέλφων τους, με αναχώρηση λεωφορείων τόσο σήμερα το πρωί όσο και απόψε τα μεσάνυχτα. Ιδιαίτερα πολυπληθής φαίνεται να είναι η συμμετοχή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου