Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

2020: Πεθαίνουν άνθρωποι από το κρύο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 63χρονη γυναίκα από το κρύο μέσα στο σπίτι της στην Κέρκυρα. 

Το συμβάν έγινε γνωστό, όταν γείτονές της την αναζήτησαν και την εντόπισαν νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Το θάνατό της από το κρύο επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, που δήλωσε πως «ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από κρυοπληξία».
Η 63χρονη έμενε μόνη της, σε ένα μικρό σπίτι χωρίς θέρμανση, στην εβραϊκή συνοικία, στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, στο κέντρο της πόλης και επαναφέρει με τραγικό τρόπο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά με την εξασφάλιση της θέρμανσης εξαιτίας της πολιτικής που έχει τσακίσει τα εισοδήματα εργαζομένων και συνταξιούχων.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Νεκροί δύο άνθρωποι από αναθυμιάσεις σε διαμέρισμα

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή από αναθυμιάσεις από σόμπα υγραερίου στο διαμέρισμά τους σε πολυκατοικία στο Μεταξουργείο στην Αθήνα.

Βρέθηκαν από τα παιδιά τους που κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άτυχοι ήταν κατά πάσα πιθανότητα Πακιστανοί, ηλικίας 45 και 50 ετών, και τα παιδιά ηλικίας 11, 17 και 19 ετών.

Τα παιδιά αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε και όταν είδαν τους γονείς τους χωρίς τις αισθήσεις τους κάλεσαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Και τα τρία παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.
Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία.


Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι από φωτιά σε παράγκα

Ένα 4χρονο κοριτσάκι ανασύρθηκε νεκρό μετά από φωτιά που ξέσπασε σε παράγκα όπου έμενε με την οικογένειά του, στην Κομοτηνή.

Η τραγωδία στην Κομοτηνή σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η φωτιά ξέσπασε, πιθανόν από θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε η πολυμελής οικογένεια για να ζεσταθεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Νεκρό παιδί από πυρκαγιά σε κτίριο στον Πειραιά

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Δεληγιώργη.

Από το κτήριο ανασύρθηκε νεκρό ένα παιδί τριών ετών.

Η πυρκαγιά ξέσπασε υπό μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια εκτίμηση είναι ότι οι Ρομά πιθανότατα προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν.


Τον ξέρουμε τον ένοχο, "Ειναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου