Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Μένουμε Δυνατοί!

Αυτό είναι το μήνυμα.

Μάχιμοι στην υπεράσπιση των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων!

Στο πλευρό των γιατρών, των νοσηλευτών, στις προσπάθειές τους να ανταπεξέλθουν στον «πόλεμο» αλλά και στις διεκδικήσεις τους για να έχουν επαρκή και κατάλληλα όπλα στον πόλεμο.


Σε κάθε εργατική οικογένεια που δοκιμάζεται, στις ακόμα περισσότερες που θα χρειαστούν την δύναμή μας, την αλληλεγγύη το επόμενο διάστημα.

Κανένας μόνος! Νικάμε τον φόβο!

Τα υλικά του ΚΚΕ, οι αφίσες, τα πανό να φτάσουν παντού. Να διαδοθούν με κάθε τρόπο σε όλο και περισσότερους εργαζόμενους, νέους και νέες!

Μένουμε Δυνατοί!



 Πώς μπορώ να περνάω κλεισμένος στο σπίτι

2 σχόλια:

  1. Μένουμε δυνατοί και συνεχίζουμε τον αγώνα όχι μόνο ενάντια στους Καπιταλιστές αλλά πρωταρχικά ενάντια στα πολύχρωμα οπορτουνιστικά τσιράκια τους που παλεύουν να στηρίξουν το καπιταλισμό για να μη δει ο λαός την τελική λύση. Μιλάνε ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση της υγείας προτείνοντας για λύση το κράτος που είναι ο συλλογικός καπιταλιστής. Σερβίρουν το παραμύθι του εθνικού νομίσματος και καπιταλισμού. Αχνα δεν βγάζουν για την Καπιταλιστική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής που είναι η πραγματική αιτία για την τραγωδία που ζούμε. Στηρίζουμε την εργατική τάξη και τον λαό αυτή την δύσκολη ώρα Ενισχύουμε παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για μέτρα σωτηρίας του λαού που στον Καπιταλισμό είναι πάντα προσωρινά. Φωτίζουμε καλύτερα την πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Δείχνουμε ανεκτικότητα στις απόψεις εγκλωβισμένων απλών ανθρώπων στα Οπορτουνιστικά καρκινώματα Δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται. Στους φορείς όλων των Οπορτουνιστικών απόψεων δεν δείχνουμε κανένα έλεος. Η Σωτηρία του λαού απαιτεί το Τσάκισμα τους. Είναι τα χειρότερα Σκυλιά του Καπιταλισμού. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν νιώθεις φυλακισμένος μες στο σπίτι, φαντάσου πώς είναι να είσαι κρατούμενος σε φυλακή…

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου