Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Για τη σημερινή κατάσταση στα σούπερ μάρκετ

Η σημερινή κατάσταση στα σούπερ μάρκετ, που οδηγεί σε φαινόμενα συνωστισμού και σε μεγάλους κινδύνους για εργαζόμενους και καταναλωτές, είναι αποτέλεσμα αφ´ενός της ανυπαρξίας μέτρων προστασίας και προφύλαξης και αφ´ετέρου της επιδίωξης των μεγαλεμπόρων να κερδοσκοπήσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση.


Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να πάρει τώρα μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και καταναλωτές, προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα που απειλούν τη δημόσια υγεία και υπονομεύουν τα αναγκαία μέτρα που έχουν ληφθεί.

 Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

1 σχόλιο:

  1. Την ίδια ώρα που οι εξελίξεις διαψεύδουν πανηγυρικά τους θιασώτες της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας» και της «ελεύθερης αγοράς», αφού ο κορονοϊός κάνει επιτακτική την ανάγκη κεντρικού σχεδιασμού, η κυβέρνηση επιμένει να καλλιεργεί συνολικά την έννοια της ατομικής ευθύνης για την προστασία του λαού.

    «Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας - προφυλάσσουμε την κοινωνία», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε συνέντευξή του δε σε κυριακάτικη εφημερίδα («Πρώτο Θέμα»), δήλωσε πως για να περιοριστεί η διασπορά, και να μη γίνουμε Ιταλία και πέσουν όλα τα περιστατικά μαζί στις ΜΕΘ πρέπει όλοι να συμβάλουν, δεν φτάνει ο πρωθυπουργός.
    https://www.902.gr/eidisi/ygeia/218213/epitaktiki-i-anagki-gia-metra-prostasias-sta-soyper-market

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου