Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Έκτακτη έκδοση του «Οδηγητή»



Έκτακτη έκδοση του «Οδηγητή» θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη 8 Απρίλη!

Άλλο ένα «όπλο», στην πολύμορφη παρέμβαση που αναπτύσσουν σε αυτές τις σύνθετες συνθήκες, θα έχουν στα χέρια τους από αύριο, Τετάρτη 8 Απρίλη, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ. Πρόκειται για την έκτακτη 16σέλιδη έκδοση του «Οδηγητή» που θα κυκλοφορεί στην τιμή του 1 ευρώ. Όποιος επιθυμεί θα μπορεί να προμηθευτεί και να διαβάσει τον «Οδηγητή» και ηλεκτρονικά.



«Μεγαλώνει το χάσμα και πληθαίνουν οι λογαριασμοί. Μένουμε δυνατοί! Τώρα δίνουμε τη μάχη!» λέει το σύνθημα στο εξώφυλλο του «Οδηγητή», που φιλοξενεί κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες των ημερών.

Με τη συγκεκριμένη έκδοση του «Οδηγητή» και την πλούσια αρθρογραφία της γύρω από τα ζητήματα της επικαιρότητας, η ΚΝΕ φιλοδοξεί να απευθύνει ένα κάλεσμα δύναμης και θάρρους στη νεολαία. Για να μείνουν οι νέοι και οι νέες δυνατοί, να ακονίσουν τη σκέψη τους, να μπει ένα ακόμα λιθαράκι ώστε να ριζώσει στο μυαλό και την καρδιά ακόμα πε­ρισσοτέρων η αλήθεια. Γιατί όπως λέει και το σύνθημα του Κόμματος, ειδικά σε αυτή τη περίοδο, όταν η αλήθεια βρίσκεται στα χέρια μας, γίνεται δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου