Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

«Προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό που θα πλήρωνα για το πρόστιμο αν συμμετείχα στις κινητοποιήσεις»


Πραγματικά συγκινητική είναι η απάντηση που δίνουν φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ στο όργιο καταστολής και συκοφάντησης που εξαπέλυσε η κυβέρνηση στις αγωνιστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Από την πρώτη στιγμή πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να στηρίξουν με όλους τους τρόπους το Κόμμα, διαδίδοντας παντού το κάλεσμά του, αλλά και οικονομικά, όπως για πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε όσους συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.

Μια από αυτές τις προσφορές δημοσιεύουμε σήμερα στον «Ριζοσπάστη», από την Κ. Κ., φίλη του Κόμματος από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, που δίνει 400 ευρώ στην ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, δηλώνοντας:

«Δεν θα έχανα με τίποτα, ούτε και θα υποχωρούσα μπροστά σε καμιά απαγόρευση των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, παίρνοντας φυσικά όλα τα μέτρα όπως από την αρχή της πανδημίας μάς καλεί να κάνουμε το ΚΚΕ. Πειθάρχησα όμως στο κάλεσμα του Κόμματος να μην κατεβούμε όλοι στις εκδηλώσεις, παρά μόνο λίγα άτομα, συμβολικά.

Ετσι, πέρα από τα 100 ευρώ που δίνω στο ΚΚΕ ως πρώτη δόση για το απαράδεκτο πρόστιμο που του επιβλήθηκε επειδή δεν δίνει τα ονόματα των ενισχυτών του, καταθέτω και άλλα 300 ευρώ για το πρόστιμο που θα πλήρωνα όντας αποφασισμένη να μην κάνω τη χάρη στην κυβέρνηση και να πειθαρχήσω στην υποκρισία και την προσπάθεια καταστολής των εργατικών αγώνων».

 

2 σχόλια:

  1. Ετσι αγαπάμε οι Κομμουνιστές το κόμμα μας και δεν το βλέπουμε σαν όχημα που θα κάνουμε καριέρα. Επαγγελματικά στελέχη σε όλη την ιεραρχία με μισθό 800 Ευρώ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://gkagkarin.blogspot.com/2020/11/blog-post_904.html ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου